Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός για Βαλμπουενά: «Σ' ευχαριστούμε τεράστιε νικητή Ματιέ» (photo)

Ολυμπιακός για Βαλμπουενά: «Σ' ευχαριστούμε τεράστιε νικητή Ματιέ» (photo)
Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023 - 12:54

Ο Mατιέ Βαλμπουενά αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Το συμβόλαιο του Γάλλου μεσοεπιθετικού, με την ομάδα του Πειραιά έφτασε στο τέλος του και πλέον ο ίδιος θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μάλιστα, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ με ένα post που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε τον Γάλλο «μαέστρο» για όσα προσέφερε στην ομάδα. ενώ τόνισε πως υπάρχει συμφωνία, ώστε οι δρόμοι των δύο πλευρών να συναντηθούν σύντομα, με τον Ματιέ να αναλαμβάνει διαφορετικό ρόλο.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ολυμπιακού:

«Oh Captain! Our Captain! Σε ευχαριστούμε για όλα τεράστιε νικητή Ματιέ! Για το ταλέντο σου και την ποιότητα σου εντός και εκτός γηπέδου, το μαχητικό σου πνεύμα και την καρδιά λιονταριού που έχεις! Είσαι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες που έχουν περάσει από την χώρα μας και φόρεσες επάξια και με υπερηφάνεια την ερυθρόλευκη φανέλα του Ολυμπιακού μας. Αυτό σίγουρα δεν είναι ένα αντίο μεταξύ μας. Όπως έχουμε ήδη συμφωνήσει, οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά σύντομα. Ο Πειραιάς είναι και θα είναι πάντα το σπίτι σου. Είσαι ένας από εμάς!».

Διαβάστε επίσης