Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λιώσιμο στο… γυμναστήριο! (photos)

Λιώσιμο στο… γυμναστήριο! (photos)
Τρίτη, 11 Ιουλίου 2023 - 12:21

ΜΙΛΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ANTΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Με την πρωινή προπόνηση της Τρίτης (11/07) συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Mιλς της Αυστρίας. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αρχίζει να πιέζει ολοένα και περισσότερο τους παίκτες του και να ζητάει περισσότερα πράγματα από εκείνους, μέσα στο γήπεδο. Αλλά η δουλειά τώρα, γίνεται για να έρθουν τα αποτελέσματα όταν πρέπει. Και όταν έχουν περισσότερη σημασία, ειδικά και όταν η ομάδα είναι fit…

Είναι κοινώς αποδεκτό ότι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, η δουλειά που γίνεται εκτός γηπέδου και δη στο γυμναστήριο, είναι εξίσου σημαντική με τη δουλειά που γίνεται εντός γηπέδου. Η τακτική, η δουλειά με την μπάλα, είναι εξίσου σημαντικά με τη δουλειά που γίνεται στα όργανα γυμναστικής, στα βάρη, στο τρέξιμο, φέρνει αποτελέσματα!

Οι «ερυθρόλευκοι» στην πρωινή προπόνηση επί αυστριακού εδάφους, ήταν με την ίδια όρεξη και διάθεση για δουλειά. Το πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης περιελάμβανε εκγύμναση με κυκλικές ασκήσεις ενδυνάμωσης και ισορροπίας, υπό της οδηγίες του νέου γυμναστήτων «ερυθρολεύκων», Βίκτορ Λαφουέντε Ναδάλες, ο οποίος για ακόμα μία φορά ήταν αρκετά σχολαστικός και προσεκτικός με τους παίκτες,αλλά και των άλλων συνεργατών του Μαρτίνεθ, πριν να πιάσουν μπάλα και να δουλέψουν στην τακτική.

Να σημειωθεί ότι, δεν θα υπάρξει άλλη προπόνηση σήμερα, καθώς ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έδωσε «ρεπό» τους παίκτες του και δεν θα πραγματοποιηθεί η απογευματινή προπόνηση.

Διαβάστε επίσης