Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υπό… εξέταση είναι ο Καρβάλιο

Υπό… εξέταση είναι ο Καρβάλιο
Τρίτη, 11 Ιουλίου 2023 - 23:55

ΜΙΛΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ANTΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Υπό… εξέταση είναι ο Ζοάο Καρβάλιο. Ο Πορτογάλος άσος που επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Εστορίλ, είχε καλή απόδοση στον αγώνα με την Σλοβάτσκο, όπου και «κατέγραψε» 65 αγωνιστικά λεπτά. Ο Πορτογάλος άσος, τα πήγε περίφημα στο πρώτο 45λεπτο, παίζοντας στο πλευρό του Ανδρέα Μπουχαλάκη και δείχνει πως θέλει να «παλέψει» για μια θέση στο ρόστερ.

Ο 26χρονος χαφ, ήταν σωστός στις μεταβιβάσεις του και «μοίραζε» σε θετικό βαθμό το παιχνίδι της ομάδας. Kαι όχι μόνο αυτό. Πίεζε, μάρκαρε, έκλεβε μπάλες, έκανε τάκλιν! Όσον αφορά το στιγμιότυπο που μας έμεινε από τον αγώνα με τους Τσέχους, αυτό ήταν η μεταβίβασή του Πορτογάλου άσο με αποδέκτη τον Ροντινέι από τη μία πλευρά του γηπέδου στην άλλη, με τον Βραζιλιάνο μπακ στη συνέχεια να παίρνει μέτρα και να «βρίσκει» τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί που ολοκλήρωσε τη φάση.

Ο Καρβάλιο δεν πρόλαβε πέρυσι να αγωνιστεί ουσιαστικά με τα «ερυθρόλευκα», αφού ήταν μέρος της… σκούπας που έγινε το καλοκαίρι. Ωστόσο συνολικά είχε 17 αγώνες με δύο γκολ και τρεις ασίστ στο λογαριασμό του σε αυτό το σχετικά μικρό του πέρασμα και είχε κάποια στοιχεία που δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα. Η τεχνική του κατάρτιση και το γεγονός πως μπορεί να αποδώσει σε πολλούς ρόλους μέσα στο γήπεδο, τον κάνουν… ξεχωριστό.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν κοιτάζει ωστόσο το… παρελθόν, αλλά το «τώρα» και ο Καρβάλιο δεν θα παραδώσει τα όπλα, παρά το γεγονός πως οι πιθανότητες για παραμονή δεν έμοιαζαν με το μέρος του. Τουλάχιστον πριν ξεκινήσει η προετοιμασία.

Διαβάστε επίσης