Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο ανεβασμένος Ροντινέι και η «χημεία» με Μπιέλ!

Ο ανεβασμένος Ροντινέι και η «χημεία» με Μπιέλ!
Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 - 12:38

ΜΙΛΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: AΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Με το «καλημέρα», ο Ροντινέι είχε μπει στο κλίμα και κέρδισε μια θέση στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Ο Βραζιλιάνος μπακ είχε πάρει τη φανέλα του βασικού στο δεξί άκρο της άμυνας… σπίτι του και αποδείχθηκε λίρα εκατό για τον Θρύλο την περσινή σεζόν.

Ο Ροντινέι ήρθε στην ομάδα του Πειραιά γεμάτος με κίνητρα και μεγάλη όρεξη για τίτλους και διακρίσεις με τον Θρύλο. Γνώριζε και γνωρίζει τι σημαίνει να αγωνίζεται για αυτόν τον τεράστιο σύλλογο και φρόντισε να προσαρμοστεί μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, προκειμένου να προσφέρει στον Ολυμπιακό.

Ο «Ρόντι» την φετινή χρονιά είναι αποφασισμένος να ανεβάσει τον πήχη ψηλότερα και να βοηθήσει περισσότερο τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του. Ο Βραζιλιάνος που κάνει φέτος το καλοκαίρι για πρώτη φορά προετοιμασία με τον Ολυμπιακό, φαίνεται πολύ ευδιάθετος και ορεξάτος και φαίνεται να έχει «κολλήσει» καλά με τον Πεπ Μπιέλ, όπου αγωνίζονται μαζί στην δεξιά πλευρά.

Ο Βραζιλιάνος με τον Ισπανό έπαιξαν ακριβώς όπως θέλει ο προπονητής τους στο φιλικό με την Σλοβάτσκο. Ο Ροντινέι είχε ανεβάσματα πολύ χαμηλά στην αντίπαλη περιοχή και έδινε όλο το επιθετικό πλάτος, ενώ βοήθησε και ανασταλτικά, επιτρέποντας στον Μπιελ να παίρνει μέτρα προς τον άξονα και την περιοχή, δημιουργώντας υπεραριθμία. Επί της ουσίας όλη η δημιουργική απειλή του πρώτου μέρους ήρθε από την δεξιά πλευρά των «ερυθρολεύκων».

Αυτό το δίδυμο αναμένεται να το δούμε ξανά στο νέο και πιο υψηλού βαθμού δυσκολίας τεστ της Παρασκευής (14/09) απέναντι στη ανταγωνιστική Νόρτζελαντ.

Διαβάστε επίσης