Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βαρύτητα στη σωστή και γρήγορη ανάπτυξη, ατομικό ο Φορτούνης!

Βαρύτητα στη σωστή και γρήγορη ανάπτυξη, ατομικό ο Φορτούνης!
Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 - 19:20

ΜΙΛΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Συνεχίζεται η σκληρή δουλειά στο Μιλς της Αυστρίας. Οι «ερυθρόλευκοι», υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και των συνεργατών του Ισπανού κόουτς, ανεβάζουν ρυθμούς ολοένα και περισσότερο, προκειμένου να είναι έτοιμοι τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης (12/7), πραγματοποιήθηκε υπό καταρρακτώδη βροχή και με την παρουσία των δύο νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του Θρύλου, Βιθέντε Ιμπόρα και Κίνι.

Πριν την έναρξη της προπόνησης, υπήρχε ο καθιερωμένος κύκλος και η ομιλία του Μαρτίνεθ και στη συνέχεια, οι «ερυθρόλευκοι» έπιασαν δουλειλα. πρόγραμμα των Πειραιωτών έχει μεγάλη ποικιλία από ασκήσεις και παιχνίδια με την μπάλα. Ο Μαρτίνεθ δίνει έμφαση στην κατοχή της μπάλας, αλλά και στο πρέσινγκ, ενώ καθημερινά η φιλοσοφία του περνά όλο και περισσότερο στους «ερυθρόλευκους». Το απόγευμα της Τετάρτης (12/7) το πρόγραμμα περιείχε και παιχνίδι, τύπου τρίλιζα, το οποίο βοηθά στην ταχύτητα και στη γρήγορη σκέψη, με τους παίκτες να το απολαμβάνουν και να πειράζουν ο ένας τον άλλον.

Να σημειωθεί ότι, ο Κώστας Φορτούνης ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης λόγω κόπωσης. Ο «Φόρτου» μετά από σχετικές μετρήσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι έχει κόπωση και έτσι προτιμήθηκε να μην προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, όπως και ο Ζινκερνάγκελ που ακολούθησε και εκείνος ειδικό πρόγραμμα.

Διαβάστε επίσης