Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ενωτική ομιλία του Μαρτίνεθ!

Η ενωτική ομιλία του Μαρτίνεθ!
Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 - 10:15

ΜΙΛΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ANTΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Έχει γίνει μεγάλη κουβέντα όλο το καλοκαίρι για τον προπονητή του Ολυμπιακού. Και γύρω από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ επίσης άνοιξε μεγάλη κουβέντα. Αυτή τη στιγμή είναι ένα πρόσωπο στην ομάδα που αξίζει να το γνωρίσουμε, αφού ο κόσμος δεν ξέρει πολλά για τον νέο προπονητή. Επιλέχθηκε να βάλει τον Θρύλο στις… ράγες της κανονικότητας και την επιστροφή στην κορυφή και όπως γίνεται αντιληπτό το έργο που έχει αναλάβει δεν είναι απλό. Ας δούμε, όμως, μερικά πράγματα για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και πως συμπεριφέρεται ως προπονητής. Τα πάντα παίζουν ρόλο σε έναν κόουτς, διότι είναι αλήθεια ότι έχουμε δει πολλούς διαφορετικούς.

Ο Ισπανός τεχνικός εκτός από την δουλειά στις προπονήσεις στην Αυστρία που αφορούν στο τακτικό κομμάτι θέλει να αποκτήσει και μία σύνδεση με τους ποδοσφαιριστές του. Να αποκτήσει μία επικοινωνία, η οποία θα εκφραστεί κιόλας μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα, στη χθεσινή απογευματινή προπόνηση (12/7), ο 42χρονος τεχνικός έκανε μια διαφορετική ομιλία σε σχέση με τις υπόλοιπες που πραγματοποιεί πριν την έναρξη των προπονήσεων

Συγκεκριμένα, ζήτησε απ’ τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να αλλάξουν θέσεις και να σταθούν μακριά απ’ τους «κολλητούς» και τους συμπατριώτες τους. Να αφήσουν τη σιγουριά δηλαδή και να νιώσουν άνετα με κάθε παίκτη που βρίσκεται δίπλα τους. Οι περισσότεροι αντέδρασαν με γέλια και σχετική αμηχανία, ωστόσο, υπήρχε λόγο που συνέβη αυτό.

Ο Μαρτίνεθ με αυτόν τον τρόπο θέλει να πετύχει την ομοιογένεια και την ουσιαστική σύσφιξη των σχέσεων του τμήματος. Το χθεσινό ήταν ένα πρώτο μήνυμα για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να βλέπει τους παίκτες του. Μια γροθιά και με έναν συγκεκριμένο στόχο.

Το μόνο βέβαιο είναι πως το επόμενο διάστημα θα δούμε έναν πολύ διαφορετικό Ολυμπιακό!

Διαβάστε επίσης