Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ελ Αραμπί είναι σε τρομερή κατάσταση!

Ο Ελ Αραμπί είναι σε τρομερή κατάσταση!
Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 - 17:20

ΜΙΛΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ANTΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Το δεύτερό του φιλικό επί αυστριακού εδάφους έδωσε ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι αντιμετώπισαν τη Νόρτζελαντ από τη Δανία, μία ομάδα σε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας, με το παιχνίδι να λήγει ισόπαλο 1-1, με απόλυτο πρωταγωνιστή τον «καυτό» Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο Μαροκινός φορ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και δείχνει αποφασισμένος για μεγάλα πράγματα τη νέα σεζόν. Ήταν ο σκόρερ του Ολυμπιακού και στο δεύτερο φιλικό επί αυστριακού εδάφους, φτάνοντας τα τρία μέχρι στιγμής.

Ο πολύπειρος φορ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, «άφησε» για άλλη μία φορά θετικά σημάδια και έδειξε ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και ότι μπορεί να προσφέρει ακόμα πολλά στην επιθετική γραμμή του Θρύλου, τη νέα αγωνιστική χρονιά!

Όπως κόντρα στη Σλοβάτσκο, έτσι και απέναντι στην πιο δυνατή Νόρτζελαντ, ο Ελ Αραμπί ήταν εκεί που έπρεπε, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο, το «ριμπάουντ» από το σουτ του Μασούρα. Μάλιστα, έφτασε τα τρία γκολ σε δύο παιχνίδια, με την «ερυθρόλευκη» φανέλα στην φετινή προετοιμασία του Θρύλου!

Διαβάστε επίσης