Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η σταθερή αξία στα μετόπισθεν και οι… άλλοι!

Η σταθερή αξία στα μετόπισθεν και οι… άλλοι!
Σάββατο, 15 Ιουλίου 2023 - 11:28

ΜΙΛΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ANTΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Σίγουρα δεν εντυπωσίασε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους απέναντι στη Νόρντζελαντ. Δεν λέει και πολλά αυτό. Άλλωστε έχουμε δει σε πολλές περιπτώσεις να συμβαίνει το αντίθετο. Υπάρχει καιρός ακόμα για να φτάσει σε ένα Α επίπεδο.

Περίπου 27 μέρες ως το πρώτο επίσημο ματς για τον γ’ προκριματικό του Europa League, ωστόσο ο 42χρονος τεχνικός προετοιμάζει ήδη στο μυαλό του, το πρώτο του αγωνιστικό πλάνο που ελπίζει ότι θα του δώσει την πρόκριση για τα πλέι οφ της διοργάνωσης και θα του εξασφαλίσει ευρωπαϊκό όμιλο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως με τα έως τώρα δεδομένα υπάρχει κάτι σίγουρο αναφορικά με ‘κείνη την 11άδα. Και το σίγουρο έχει να κάνει με το κέντρο της άμυνας. Ο ένας που θεωρείται σίγουρος είναι ο Ουσεϊνού Μπα. Μόνο τυχαίο δε μπορεί να είναι ότι τον χρησιμοποίησε ως βασικό και στα δύο πρώτα φιλικά της προετοιμασίας στην Αυστρία.

Ωστόσο, σύντομα, αναμένεται να έχουν… παρέα οι υπάρχοντες στόπερ (Ντόη, Ρέτσος, Μπαγκαλιάνης, Μπα) του Ολυμπιακού καθώς ο Αντόνιο Κορδόν επιχειρεί να φέρει άμεσα κεντρικό αμυντικό για να υπάρχει έξτρα και αξιόπιστη λύση στα χέρια του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Όμως, μέχρι να συμβεί αυτό ο Ισπανός τεχνικός θα επιχειρεί να… δέσει τους υπάρχοντες και να τους κάνει να συνεννοούνται όσο καλύτερα γίνεται και να παίζουν με ασφάλεια.

Διαβάστε επίσης