Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σενάριο για φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα στο «Μαρακανά»!

Σενάριο για φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα στο «Μαρακανά»!
Κυριακή, 23 Ιουλίου 2023 - 15:51

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, ο Ολυμπιακός θα δώσει φιλική αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα στο «Μαρακανά». Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι Σέρβοι, τονίζοντας πως ο αγώνας ωστόσο δεν θα γίνει τον Αύγουστο, αλλά τον Σεπτέμβριο και συγκεκριμένα στις αρχές του μήνα, όταν και θα υπάρξει διακοπή των επίσημων «υποχρεώσεων» για να αγωνιστούν οι Εθνικές ομάδες.

Βέβαια, πρέπει να τονίσουμε πως οι Σέρβοι είχαν… δεδομένο πως θα γίνει φιλικό με τον Ολυμπιακό και τον Ιούλιο, αλλά τελικά οι Πειραιώτες δεν έκαναν δεκτό το αίτημα.

Την είδηση για το φιλικό ματς με τον Ολυμπιακό γνωστοποίησε ο γενικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, Ζβέζνταν Τέρζιτς, σε δηλώσεις του στον Τύπο της Σερβίας. Είπε: «Δουλεύουμε πάνω σε αυτό, αλλά δεν είναι εύκολο, γιατί οι περισσότεροι σύλλογοι με τους οποίους θέλαμε να παίξουμε τώρα έχουν υποχρεώσεις. Είναι άβολο να βρούμε ημερομηνία, αλλά είναι βέβαιο ότι θα παίξουμε φιλικό αγώνα με τον Ολυμπιακό στις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν έχει διακοπή για τις Εθνικές ομάδες. Θα δούμε ποιος είναι ελεύθερος τον Αύγουστο».

Διαβάστε επίσης