Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η μεγάλη «επιστροφή» του Καμαρά στον Ολυμπιακό!

Η μεγάλη «επιστροφή» του Καμαρά στον Ολυμπιακό!
Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023 - 17:56

Με προορισμό τη Σκωτία «πέταξε» ο Ολυμπιακός, την Τρίτη (25/7) το μεσημέρι, από το «Ελ. Βενιζέλος», για το δυνατό φιλικό με την Ρέιντζερς (26/7). Μάλιστα, το Σάββατο (29/7), ο Θρύλος θα δώσει ένα ακόμα υψηλού επιπέδου «τεστ», με τη Νόριτς στην Αγγλία, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν.

Μαζί με την «ερυθρόλευκη» αποστολή στη Σκωτία βρίσκεται, πέρα από τον νεοαποκτηθέντα Νικολάς Φρέιρε, ο Μαντί Καμαρά.

Μετά από κάτι παραπάνω από ενάμιση μήνα, λόγω τραυματισμού, θεραπειών και ατομικών προπονήσεων, ο διεθνής μέσος από τη Γουινέα «μπαίνει» στο πρόγραμμα της ομάδας του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Υπενθυμίζεται, ότι ο Αφρικανός χαφ δεν έδωσε το «παρών» ούτε στο πρώτο μέρος της προετοιμασίας των Πειραιωτών στο Ρέντη, ούτε στο δεύτερο στην Αυστρία.

Ο Καμαρά, που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Ρόμα, επέστρεψε και τυπικά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού.

Πρόσφατα, μάλιστα, ο Θρύλος απέρριψε πρόταση από τη Γαλατασαράι ύψους 4.000.000 ευρώ για τον Καμαρά και έκτοτε, δεν έλαβαν άλλη προσφορά από κάποια ομάδα. Κάτι που σημαίνει, ότι ο μέσος από τη Γουινέα «τσεκάρεται» από τον Μαρτίνεθ, είναι καλά πλέον και διεκδικεί μία θέση στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων».

Τίποτα, ωστόσο, δεν είναι σίγουρο στο θέμα παραμονής ή όχι του Καμαρά στην ομάδα του Πειραιά...

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης