Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προχειρότητες της ΕΠΟ με το Κύπελλο!

Προχειρότητες της ΕΠΟ με το Κύπελλο!
Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2023 - 00:28

«Θα σταλούν έγγραφα στις διοικήσεις των Ολυμπιακού Σταδίου, Παγκρητίου, Πανθεσσαλικού, Παμπελοποννησιακού και Καυταντζογλείου προκειμένου να διερευνηθεί η πιθανότητα διεξαγωγής σε ένα από αυτά του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας αγωνιστικής περιόδου 2023/2024. Ταυτόχρονα, θα διερευνηθεί και η πιθανότητα διεξαγωγής σε γήπεδο του εξωτερικού», μας πληροφορεί η ανακοίνωση της ΕΠΟ, μετά το ΔΣ της περασμένης Πέμπτης. Ξανά, μετεξεταστέος ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων, Αγγελος Δανιήλ, ίσως από την πολύ συγκίνηση επειδή η ΕΠΣ Αχαΐας απέκτησε διαιτητή (Ανδριανός) μετά από πολλά χρόνια στην Super League.

Αφενός δεν έγινε κανένας έλεγχος στα γήπεδα (Παγκρήτιο και Παμπελοποννησιακό είναι ακατάλληλα) αφετέρου έβαλαν στη λίστα και το Καυταντζόγλειο επειδή φώναζε ο ΠΑΟΚ. Επιπλέον, καταντά και ανέκδοτο να βάζουν πέντε γήπεδα από την Ελλάδα και ανοιχτό το ενδεχόμενο διεξαγωγής τελικού Κυπέλλου στο εξωτερικό.

Για γέλια και για κλάματα η κατάσταση με αυτή την ΕΠΟ. Την ακατάλληλη ΕΠΟ να διοργανώσει ακόμη και έναν τελικό Κυπέλλου.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης