Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Φέινγκολντ»

«Ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Φέινγκολντ»
Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2023 - 17:58

Ο Ολυμπιακός δεν σταματά να εξετάζει τις επιλογές του στο μεταγραφικό... παζάρι και ψάχνει διαρκώς τους παίκτες που θα ενισχύσουν την ομάδα. Φυσικά, οι Πειραιώτες κοιτούν περιπτώσεις παικτών και για τη Β' ομάδα και τα τμήματα υποδομής.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στη λίστα τους έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, τον Ιλάι Φέινγκολντ, ο οποίος είναι 18 χρονών, αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες του Ισραήλ.

Ο Φέινγκολντ επέλεξε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μακάμπι Χάιφα, στη δεύτερη ομάδα της οποιίας αγωνιζόταν έως και πριν από λίγες εβδομάδες. Ο νεαρός αμυντικός εξετάζει που θα συνεχίσει την καριέρα του και όπως φαίνεται οι «ερυθρόλευκοι» τον υπολογίζουν για τη δεύτερη ομάδα ή ακόμη και για τα παιχνίδια του Youth League. Ο νεαρός αμυντικός έχει ρουμάνικο διαβατήριο, κάτι που σημαίνει ότι πιθανή απόκτησή του δεν θα αυξήσει τους ξένους στο ρόστερ.

Για την περίπτωσή του φαίνεται ότι έχουν δείξει ενδιαφέρον και ομάδες από το Βέλγιο και την Ιταλία, ενώ η Μακάμπι Χάιφα του έχει κάνει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του.

Διαβάστε επίσης