Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γι' αυτό παίρνει τον Κένεντι ο Ολυμπιακός!

Γι' αυτό παίρνει τον Κένεντι ο Ολυμπιακός!
Σάββατο, 29 Ιουλίου 2023 - 12:40

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το θέμα της απόκτησης του Κένεντι από την Ρεάλ Βαγιαδολίδ, που θα αποτελέσει την 4η, μέχρι στιγμής, μεταγραφή. Ο Αντόνιο Κορδόν έκανε τις επαφές με την Ρεάλ Βαγιαδολίδ και ο Βραζιλιάνος εξτρέμ θα φορέσει τα ερυθρόλευκα. Κάτι που ήθελε και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο 27χρονος Λατίνος έχει αρκετά από τα στοιχεία που αναζητούσε ο 42χρονος τεχνικός. για την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης και σας παρουσιάζουμε σημαντικές πληροφορίες για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ.

Ο Κένεντι πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του στη Γρανάδα με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον πάγκο της ομάδας. Πρόκειται για ένα εξτρέμ που αρέσκεται να εκμεταλλεύεται τις αντεπιθέσεις και να δημιουργεί ρήγματα σε ανοιχτούς χώρους. Δεν είναι ο winger που διακρίνεται για την υπομονή και τη μεθοδικότητά του σε κλειστούς χώρους. Διαθέτει καλή ντρίμπλα, μεγάλη ταχύτητα κι έχει τους τρόπους να δημιουργεί ανισορροπία στις αντίπαλες άμυνες.

Ο Μαρτίνεθ τον ξέρει καλά, μαζί συνεργάστηκαν άψογα στη Γρανάδα, άρα έχει και τον τρόπο και τη συνταγή να τον… ξεζουμίσει προς όφελος του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης