Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ημέρα Kένεντι για τον Ολυμπιακό!

Ημέρα Kένεντι για τον Ολυμπιακό!
Κυριακή, 30 Ιουλίου 2023 - 11:30

Ο Ολυμπιακός δυναμώνει τα άκρα του, τονώνει την επιθετική του γραμμή, καθώς προσθέτει στη λίστα του έναν εξαιρετικό και «ψημένο» εξτρέμ, όπως ο Κένεντι. Ο 27χρονος άσος, ο οποίος έχει μεγάλες παραστάσεις από τα ευρωπαϊκά γήπεδα , έρχεται στον Ολυμπιακό, για να τον βοηθήσει να ανεβάσει το επίπεδό του επιθετικά. Στον τομέα της δημιουργίας και της εκτέλεσης.

Ο Θρύλος βρήκε στο πρόσωπό του τον ιδανικό επιθετικό για τα άκρα. Ο Κένεντι μπορεί να βοηθήσει παίζοντας στα «φτερά» και στον Ολυμπιακό έχει την ευκαιρία να «φανεί», με τη συμμετοχή του στην Ευρώπη. Αποκτά εκείνος έναν πρωταγωνιστικό ρόλο, τον οποίο πάντα ήθελε να έχει, στην καριέρα του και εδώ μπορεί να «δουλέψει». Ο Μαρτίνεθ τον ξέρει καλά, μαζί συνεργάστηκαν άψογα στη Γρανάδα, άρα έχει και τον τρόπο και τη συνταγή να τον… ξεζουμίσει προς όφελος του Ολυμπιακού.

Η σημερινή ημέρα φέρνει ανακοινώσεις. Οι υπογραφές «έπεσαν» και το μόνο που απομένει, πλέον, είναι να ανακοινωθεί η μεταγραφή του Κένεντι (δανεισμός με οψιόν αγοράς όπως είπαμε) και να επισημοποιηθεί η έλευση του Βραζιλιάνου εξτρέμ στον Θρύλο.

Διαβάστε επίσης