Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε προχωρημένες συζητήσεις με Αλεξανδρόπουλο ο Θρύλος!

Σε προχωρημένες συζητήσεις με Αλεξανδρόπουλο ο Θρύλος!
Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2023 - 17:49

Δεν είναι η πρώτη φορά που ζούμε στην τσίτα τον Αύγουστο. Το συνηθίζει ο Ολυμπιακός το μεταγραφικό σπριντ κάθε χρόνο τέτοιο μήνα, το κάνει και φέτος. Και το σπριντ θα συνεχιστεί.. Αλλάζει πολύ η ομάδα και ανεβάζει πολύ τους δείκτες ποιότητάς της με τις κινήσεις που έχει κάνει ή θέλει να κάνει.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει μια μεταγραφική αντεπίθεση αφού είναι σε προχωρημένες επαφές με την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.

Μια εξαιρετική κίνηση με τον Αλεξανδρόπουλο να τον ήθελε και η ΑΕΚ, ενώ το πάλεψε και ο Παναθηναϊκός για την επιστροφή του. Ο νεαρός χαφ έχει δηλώσει πως θα ήθελε να μείνει στο εξωτερικό. Αλλά ο Ολυμπιακός έκανε μια δελεαστική πρόταση, προσεγγίζοντας ανάλογα και τον διεθνή μέσο, κάμπτοντας τις όποιες αντιστάσεις.

Ο 22χρονος μέσος έχει συμβόλαιο με τη Σπόρτινγκ μέχρι το 2027, όμως, δεν είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας με αποτέλεσμα να αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Λεπτομέρειες για το deal που θα γίνει ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά το πιθανότερο σενάριο είναι πως θα επιστρέψει στην Ελλάδα με τη μορφή του δανεισμού.

Διαβάστε επίσης