Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το παλεύει δυνατά για Ελ Καμπί! (video)

Το παλεύει δυνατά για Ελ Καμπί! (video)
Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2023 - 21:33

Την περίπτωση του Αγιούμπ Ελ Καμπί φαίνεται να έχουν ξεχωρίσει οι Αντόνιο Κορδόν και Ντιέγκο Μαρτίνεθ για την ενίσχυση στην κορυφής της επίθεσης της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον 30χρονο σέντερ φορ εδώ και λίγες ημέρες και όπως όλα δείχνουν, η υπόθεση βρίσκεται στο τελικό στάδιο της διαπραγμάτευσης.

Ο διεθνής Μαροκινός φορ ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Αλ Σαντ του Κατάρ, βρέθηκε κοντά στην Σταντάρ Λιέγης, αλλά όπως προέκυπτε από τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Φεργκαν Χαρκίν η βελγική ομάδα δεν θα προχωρήσει στην απόκτησή του. Και σύμφωνα λοιπόν όπως αναφέρεται στο Βέλγιο αυτό θα συμβεί επειδή ο Ελ Καμπί είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό!

Ο Ελ Κααμπί, ο οποίος έχει 20 γκολ σε 36 συμμετοχές με την Εθνική Μαρόκου, είναι ένας σεσημασμένος σκόρερ. Σε 232 συμμετοχές σε όλες τις ομάδες που έχει αγωνιστεί (Ρασίνγκ Καζαμπλάνκ, Μπερκάνε, Χεμπέι, Γουιντάντ Καζαμπλάνκα, Χατάισπορ και Αλ Σαντ) έχει πετύχει 124 γκολ και πάνω από 18 ασίστ. Ενώ το βασικό χαρακτηριστικό του παιχνιδιού του είναι η ταχύτητα, αλλά και οι εξαιρετικές εκτελέσεις με το αριστερό πόδι.

Δείτε τον εν δράσει:

Διαβάστε επίσης