Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μετράει αντίστροφα ο Θρύλος!

Μετράει αντίστροφα ο Θρύλος!
Σάββατο, 5 Αυγούστου 2023 - 10:54

Μόλις πέντε ημέρες έμειναν για να βρεθεί και πάλι ο Ολυμπιακός στο «Γ. Καραϊσκάκης» μαζί με τον κόσμο του. Χιλιάδες ΓΑΥΡΟΙ ανυπομονούν για τη νέα αγωνιστική περίοδο, περιμένουν πως και πως να κλείσουν τη θέση τους στο ΝΑΟ για να δημιουργήσουν εξαιρετική ατμόσφαιρα και να φωνάξουν συνθήματα για τη μεγάλη τους αγάπη, φορώντας τη φανέλα με τη μεγαλύτερη ιστορία στην Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός θέλει να αφήσει πίσω του την περσινή σεζόν και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Φυσικά στόχος των Πειραιωτών είναι η πρόκριση στους ομίλους του Europa League και πάνω σε αυτό δουλεύουν ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και οι παίκτες του. Στις 10 Αυγούστου, ο Θρύλος θέλει να κάνει το πρώτο βήμα απέναντι στην Γκενκ. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τον τρόπο και μπορούν να το κάνουν.

Με τους Αντόνιο Κορδόν και Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο Θρύλος κινείται διαφορετικά φέτος, σε όλα. Ο τρόπος με τον οποίο κινείται στο μεταγραφικό παζάρι διαφέρει από κάθε άλλη χρονιά, ενώ ο Ισπανός κόουτς δουλεύει με όλους τους παίκτες που διαθέτει και τους υπολογίζει για τη νέα σεζόν. Θέλει ένα γεμάτο ρόστερ, με παίκτες σε κάθε θέση και έτοιμους να προσφέρουν.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει στοχευμένες κινήσεις, με τις αποκτήσεις των Ιμπόρα, Κίνι, Φρέιρε, Πορόσο και Αλεξανδρόπουλο. Το μεγάλο στοίχημα για τον Μαρτίνεθ είναι να μπορέσει να προσαρμόσει τους παίκτες αυτούς στο ρόστερ και να παρουσιαστούν έτοιμοι απέναντι στους Βέλγους. Φυσικά υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Ισπανό προπονητή, ο οποίος ξέρει καλύτερα από όλους τι κάνει.

Με την απόκτηση του Ελ Κααμπί, ο Θρύλος ενισχύεται στην επίθεσή του, έχοντας ένα ισχυρό «όπλο», όμως δεν θα σταματήσει μόνο εκεί. Είναι γνωστό ότι οι Πειραιώτες θα κινηθούν και για δύο εξτρέμ. Όπως όλα δείχνουν το «παζλ» συμπληρώνεται και ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην κορυφή και να δείξει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από αυτό της περσινής σεζόν.

Διαβάστε επίσης