Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπλόκο σε Ρουμάνους χούλιγκαν με προορισμό το Καραϊσκάκη

 Μπλόκο σε Ρουμάνους χούλιγκαν με προορισμό το Καραϊσκάκη
Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2023 - 14:23

Σε επιφυλακή βρίσκεται πλέον η Ελληνική Αστυνομία μετά τα αιματηρά επεισόδια το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησαν στη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη. Η ΕΛ.ΑΣ. πλέον δεν αγνοεί καμία πληροφορία και οι αρχές ελέγχουν τα πάντα.

Η ΕΛ.ΑΣ. μπλόκαρε βαν με επτά Ρουμάνους χούλιγκαν που έχουν αδελφοποίηση με αυτούς της Γκενκ. Ακινητοποιήθηκε από την αστυνομία στα σύνορα των Ευζώνων.

Kατευθύνονταν προς τον Πειραιά για τον αποψινό (10/8) αγώνα του Ολυμπιακού με την βέλγικη ομάδα για τα προκριματικά του Conference League.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τους απαγορεύτηκε η είσοδος στην χώρα για τους παρακάτω λόγους.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Συνελήφθησαν σήμερα (10 Αυγούστου 2023) τα ξημερώματα στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 7 αλλοδαποί άνδρες, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και της νομοθεσίας περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού.

Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαιναν κατά την είσοδό τους στη χώρα μέσω του συνοριακού σταθμού Προμαχώνα Σερρών, καθώς και στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 2 μαχαίρια,
  • 1 πολυεργαλείο με μαχαίρι,
  • 23 σπρέι βαφής,
  • 1 μάσκα τύπου “full face”,
  • εξοπλισμός πυγμαχίας (περικάρπια, μασελάκι),
  • φανέλα, κασκόλ και άλλα αντικείμενα που έφεραν τα διακριτικά αθλητικού συλλόγου της αλλοδαπής.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Διαβάστε επίσης

Γκολ και θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα του κόσμου (video)

Γκολ και θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα του κόσμου (video)

H Μπόκα Τζούνιορς επικράτησε στα πέναλτι της Νασιονάλ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες. Μακάμπι Χάιφα και Ρέιντζερς πήραν προβάδισμα πρόκρισης στα play off του Champions League, που θα μεταδοθούν από το MEGA Τετάρτη 23 και 30 Αυγούστου.