Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλος είσαι...

Θρύλος είσαι...
Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2023 - 17:52

H πιο μεγάλη ώρα είναι... τώρα για τον Ολυμπιακό! Το πρώτο επίσημο ματς των Πειραιωτών έφτασε. Σήμερα (10/8), ο Θρύλος «μπαίνει» και... τυπικά στη σεζόν 2023-24.

Απόψε, στις 22:00, οι «ερυθρόλευκοι» του Ντιέγκο Μαρτίνεθ υποδέχονται την Γκενκ στο κατάμεστο -όπως αναμένεται- «Γ. Καραϊσκάκης», στην πρώτη «μάχη» του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League.

Η ομάδα του Πειραιά επιστρέφει στο «Κάστρο» της, μετά από αρκετό διάστημα και φυσικά, μετά από σκληρή προετοιμασία και δυνατά φιλικά, αντιμετωπίζοντας τη βέλγικη ομάδα, για την τρίτη προκριματική φάση του Europa League. Στο αποψινό ματς με την Γκενκ, ο Ολυμπιακός θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ώστε να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στα πλέι οφ της διοργάνωσης, με «φόντο» την κρίσιμη ρεβάνς στο Βέλγιο, στις 17/8.

Υπενθυμίζεται, ότι σε περίπτωση πρόκρισης στα πλέι οφ του Europa League, οι Πειραιώτες θα τεθούν αντιμέτωποι με την Τσουκαρίτσκι, με ξεκάθαρο στόχο την είσοδο στη φάση των ομίλων.

Να σημειωθεί, ότι το αποψινό ματς με την Γκενκ στο Φάληρο, για τα προκριματικά της διοργάνωσης, είναι το πρώτο επίσημο του Μαρτίνεθ στον πάγκο του Θρύλου.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Γκολ και θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα του κόσμου (video)

Γκολ και θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα του κόσμου (video)

H Μπόκα Τζούνιορς επικράτησε στα πέναλτι της Νασιονάλ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες. Μακάμπι Χάιφα και Ρέιντζερς πήραν προβάδισμα πρόκρισης στα play off του Champions League, που θα μεταδοθούν από το MEGA Τετάρτη 23 και 30 Αυγούστου.