Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρέτσος: «Είμαστε δεμένοι, αξίζουμε καλύτερη πορεία από πέρυσι» (video)

Ρέτσος: «Είμαστε δεμένοι, αξίζουμε καλύτερη πορεία από πέρυσι» (video)
Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 - 17:29

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Παναγιώτης Ρέτσος, την Πέμπτη (10/8) το βράδυ, στο πρώτο ματς του Ολυμπιακού με την Γκενκ στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Στην κρίσιμη «μάχη» με τους Βέλγους στον Ναό, για τα προκριματικά της διοργάνωσης, ο διεθνής στόπερ ήταν εκ των κορυφαίων του Θρύλου και στις δηλώσεις του, τόνισε: «Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, πάνω-κάτω. Αυτά τα παιχνίδια θέλουμε να παίζουμε, αυτά τα παιχνίδια αξίζει η ομάδα να παίζει. Δεν έχει τελειώσει, όμως, τίποτα. Πρέπει να είμαστε δυνατοί και στο δεύτερο παιχνίδι, γιατί θα είναι κι αυτό δύσκολο. Να πω την αλήθεια, περίμενα να βάλουμε κι άλλα γκολ. Τα αξίζαμε, έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Είμαστε πιο δεμένη ομάδα, είναι πολύ σημαντικό αυτό. Έχουμε συμβάλλει όλοι σε αυτό και αξίζουμε να έχουμε μια καλύτερη πορεία από πέρυσι. Όπως και την πρώτη φορά, πριν 6-7 χρόνια, είναι τιμή για μένα να φοράω αυτό το περιβραχιόνιο. Αυτό είναι το λιγότερο. Το πιο σημαντικό ήταν η νίκη. Την αξίζαμε και προχωράμε στο επόμενο ματς! Εννοείται δίνει ψυχολογία (σ.σ. σε ερώτηση για το «μηδέν» στην άμυνα). Είναι πολύ σημαντικό ακόμα και να φέρεις ισοπαλία από το να χάσεις. Στο Γκενκ πρέπει να πάμε να παλέψουμε και να πάμε για τη νίκη».

Δείτε το βίντεο:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης