Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του Μπρνιτς η Μάριμπορ!

Ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του Μπρνιτς η Μάριμπορ!
Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 - 13:31

«Τελειωμένη» μοιάζει η μεταγραφή του Ιβάν Μπρνιτς από την Μάριμπορ στον Ολυμπιακό. Μπορεί ο Κροάτης εξτρέμ να παραμένει μέλος των Σλοβένων και για τη ρεβάνς με την Φενέρμπαχτσε, αλλά ήδη η μετακίνηση του στον Θρύλο μοιάζει αδύνατο να «χαλάσει».

Μάλιστα, η ιστοσελίδα «ekipa.svet24», υπογράμμισε: «Η Μάριμπορ εξακολουθεί να γνωρίζει, ότι θα είναι δύσκολο να κρατήσει στις τάξεις της τον Κροάτη. Όπως έχουμε ήδη αναφέρει αρκετές φορές, βασικός μνηστήρας είναι ο Ολυμπιακός της Ελλάδας και οι βυσσινί θέλουν να κρατήσουν τον Μπρνιτς για τουλάχιστον δύο ακόμη παιχνίδια με τη Φενέρμπαχτσε».

Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι, πως ήδη η Μάριμπορ αναζητάει τον αντικαταστάτη του 21χρονου winger και το πρώτο φαβορί για να τον αντικαταστήσει είναι ο (επίσης 21χρονος) Μάρκο Μπρεστ της Αλουμίνιτζ, με την οποία και έχει ήδη επικοινωνήσει η σλοβένικη ομάδα.

Σημειώνεται, πως o προπονητής της Μάριμπορ, Νταμίρ Κρζνάρ, τόνισε: «Είναι απαραίτητο να ληφθούν υπόψη τα συμφέροντα της ομάδας και του συλλόγου. Είμαι αυτός που θα προτιμούσα να αποτρέπω τέτοιες μεταγραφές πάντα».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης