Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φιλική νίκη για τον Ολυμπιακό Β’ κόντρα στoν Λεβαδειακό!

Φιλική νίκη για τον Ολυμπιακό Β’ κόντρα στoν Λεβαδειακό!
Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 - 21:15

Ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός Β’ την προετοιμασία του στο Καρπενήσι και την Κυριακή θα επιστρέψει στη βάση του, δίνοντας ένα ακόμη φιλικό ματς στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν τον Λεβαδειακό και νίκησαν με 3-2.

Μόλις στο 4′ ο Λεβαδειακός προηγήθηκε, με τον Κωστή να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 23′, σκορ με το οποίο έληξε και το πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Κ23 κατάφερε να κάνει το 2-1 με τον Μπαγκλιάνη στο 59′, ενώ το 3-1 σημείωσε για τον Θρύλο ο Τσέλιος στο 70′. Το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε στο 84ο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Α. Ιμπαγάσα): Στουρνάρας (59′ Περλέσι), Κατσουλίδης (59′ Αργυρίου), Μπαγκαλιάνης (59′ Ρέτσος), Κουτσίδης (59′ Κ. Κωστούλας), Αποστολόπουλος (59′ Κεραμίδας), Μαυρουδής (46′ Σγουρός), Σουρλής (59′ Σαπουντζής), Πινακάς (59′ Παπακανέλλος), Μαρίνος (59′ Ιμπαγάσα), Κωστή (59′ Τσέλιος), Χαραλαμπόγλου (46′ Χ. Κωστούλας – 70′ Βλαχομήτρος).

Διαβάστε επίσης

Super Cup: Στην Ελλάδα τα τρία τρόπαια, έτοιμο το «Γ. Καραϊσκάκης» για την ποδοσφαιρική γιορτή (video)

Super Cup: Στην Ελλάδα τα τρία τρόπαια, έτοιμο το «Γ. Καραϊσκάκης» για την ποδοσφαιρική γιορτή (video)

Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε 3-0 τη Μπέρνλι στην πρεμιέρα του αγγλικού πρωταθλήματος, ενώ στην Ισπανία η Σεβίλλη ηττήθηκε 2-1 από τη Βαλένθια. Επόμενο ματς των δύο, ο τελικός του UEFA Super Cup που θα παρακολουθήσετε ζωντανά, την Τετάρτη, από το MEGA. Το μεγάλο ματς θα διεξαχθεί στο «Γ,Καραϊσκάκης», που θα διαφημίσει σε κάθε γωνιά του πλανήτη τη χώρα μας.