Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιμένουν στο εξωτερικό για Ελ Γκαζί και Ολυμπιακό!

Επιμένουν στο εξωτερικό για Ελ Γκαζί και Ολυμπιακό!
Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2023 - 22:12

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην αγορά (και) για εξτρέμ και μάλιστα, είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Ιβάν Μπρνιτς από την Μάριμπορ. Ωστόσο, ο Θρύλος κοιτάζει και άλλες περιπτώσεις, όπως αυτή του «γνωστού» Ανουάρ Ελ Γκαζί.

Ο 28χρονος Ολλανδός, με μαροκινές ρίζες, βρίσκεται για τρίτη φορά στο τραπέζι των «ερυθρόλευκων», τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Σύμφωνα με σημερινά (14/8) δημοσιεύματα στο εξωτερικό, ο βιρτουόζος εξτρέμ παραμένει πολύ ψηλά στη λίστα των Πειραιωτών και αρέσει στον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Με τα διεθνή ΜΜΕ να επιμένουν και σήμερα, για «ζεστό» ενδιαφέρον των ανθρώπων του λιμανιού για τον Ολλανδομαροκινό παικταρά.

Ο Ελ Γκαζί, μετά από μία εξαιρετική σεζόν με την PSV Αϊντχόφεν, με 31 συμμετοχές, εννιά γκολ και δύο ασίστ, αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του (έχει συμβόλαιο έως το 2025) και παρακολουθείται στενά από την ομάδα του Πειραιά. Πέρα από το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ωστόσο, ο 28χρονος άσος, με τις φανταστικές ντρίμπλες, έχει τραβήξει τα βλέμματα και άλλων μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων. Με τον φερόμενο μεταγραφικό στόχο του Θρύλου, μάλιστα, να απορρίπτει πρόταση της Τβέντε, πριν από μερικά 24ωρα.

Ο Ελ Γκάζι, προϊόν της ακαδημίας του Άγιαξ, με τον οποίο στη συνέχεια, μέτρησε 100 ματς, 23 γκολ και 16 ασίστ, αγωνίστηκε επίσης στην καριέρα του στην Αστον Βίλα (119 ματς, 26 γκολ, 16 ασίστ), στη Λιλ (46 ματς, έξι γκολ, τέσσερις ασίστ) και φυσικά, στην PSV, την περασμένη σεζόν.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης