Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τελευταίος στην ιεραρχία των στόπερ ο Mπα

Τελευταίος στην ιεραρχία των στόπερ ο Mπα
Τρίτη, 15 Αυγούστου 2023 - 19:05

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τη ρεβάνς με την Γκενκ (17/8, 21:00) στο Βέλγιο και οι Πειραιώτες θέλουν να τα δώσουν όλα για την πρόκριση στα playoffs του Europa League. Το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Θρύλου στη νέα σεζόν (νίκη με 1-0 επί των Βέλγων) φανέρωσε και τις σκέψεις του Μαρτίνεθ, όσον αφορά στην ιεραρχία που υπάρχει στο κέντρο της άμυνας.

Οι Φρέιρε και Ρέτσος τα πήγαν εξαιρετικά, ενώ ο Έλληνας αμυντικός πραγματοποίησε τρομερή εμφάνιση, δείχνοντας ότι είναι έτοιμος για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά και ότι μπορεί να προσφέρει σημαντικά. Ακόμη, ο Πορόσο δεν έχει κάνει ντεμπούτο, ενώ υπάρχει και η λύση του Ντόη, ο οποίος στο ματς με την Γκενκ στο Καραϊσκάκη έπαιξε ως 6άρι.

Όσον αφορά τον Μπα, ο Σενεγαλέζος στόπερ συμμετείχε στο βασικό στάδιο προετοιμασίας, ωστόσο φαίνεται πως έχει πέσει πίσω στην ιεραρχία των στόπερ που έχει θέσει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Φυσικά, μένει να φανεί πως θα διαμορφωθούν τα δεδομένα κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, αλλά και εάν θα υπάρξει κάποια πρόταση που θα βρίσκει σύμφωνους τους Πειραιώτες.

Διαβάστε επίσης