Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Super Cup: Καθολική υπόκλιση σε Ολυμπιακό και Καραϊσκάκη!

Super Cup: Καθολική υπόκλιση σε Ολυμπιακό και Καραϊσκάκη!
Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 - 11:51

Το Super Cup του 2023 πέρασε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας με την Μάντσεστερ Σίτι να επικρατεί στα πέναλτι της Σεβίλλης και να σηκώνει τον τρόπαιο στον ουρανό του «Γ. Καραισκάκης». Πρόκειται για μία μαγική βράδια και για όσους βρεθήκαν σε αυτό, αλλά και για όσους παρακολουθούσαν από την τηλεόραση και αυτό συνέβη αποκλειστικά χάρη στον Ολυμπιακό και τον ηγέτη του, Βαγγέλη Μαρινάκη που έχουν γιγαντώσει τον Σύλλογο στο ευρωπαϊκό στερέωμα και εκτός των τεσσάρων γραμμών των γηπέδων.

Με τον τελικό του Super Cup που παρακολούθησε χθες βράδυ από το υπέρλαμπρο «Γ. Καραϊσκάκης» όλος ο πλανήτης ήρθε απλά να επιβεβαιώσει αυτό που έχει πετύχει ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη. Δεν είναι μόνο οι τίτλοι και οι επιτυχίες. Είναι και το… ύψος του συλλόγου ανάμεσα στα μεγαθήρια της «Γηραιάς Ηπείρου», οι σχέσεις του με τους κορυφαίους του αθλήματος σε όλα τα επίπεδα.

Και ο Ολυμπιακός πήρε για μια ακόμη φορά άριστα σε όλα. Ο τελικός του Super Cup ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Σεβίλλη ήταν μια διαφήμιση για το ποδόσφαιρο αλλά συνάμα ήταν και για τον Ολυμπιακό.

Από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και από τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ Αλεξάντερ Τσέφεριν που απόλαυσαν από την σουίτα του ανανεωμένου Καραϊσκάκη το μεγάλο παιχνίδι και δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τον Ολυμπιακό για την οργάνωση και την φιλοξενία. Η ΟΥΕΦΑ έβαλε άριστα σε όλα τα οργανωτικά θέματα αλλά και στα θέματα ασφαλείας σε ένα γήπεδο που ήταν κατάμεστο από οπαδούς και των δύο ομάδων και όλα κύλησαν όπως πρέπει σε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου. Γιορτινά!

Από κοντά βεβαίως και οι δύο ομάδες. Όλοι οι άνθρωποι της Σίτι και της Σεβίλλης απόλαυσαν την παρουσία τους στη χώρα μας και το μεγάλο ματς στο Καραϊσκάκη. Οι παροχές και η οργάνωση σε αυτό ήταν υποδειγματικές. Ευχαρίστησαν τον Ολυμπιακό για όλα την ώρα που το Καραϊσκάκη έσβηνε τα φώτα του μετά από μια βραδιά που θα μείνει στην ιστορία..

Mετά το πέρας της χθεσινής υπέροχης βραδιάς άκουσαν άπαντες, με πρώτο τον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του γηπέδου Γ.Καραϊσκάκης, Βασίλη Βασιλειάδη. Μπράβο από τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, και τους λοιπούς αξιωματούχους. Μπράβο από τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Σίτι, μπράβο φυσικά και από την πικραμένη (λόγω της απώλειας του τροπαίου) Σεβίλλη. Φυσικά μπράβο και από τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, που ήταν παρών.

Ήταν ένας οργανωτικός θρίαμβος αυτό που συνέβη αν και για πρώτη φορά δεν υπήρξε η παραμικρή εμπλοκή της εγχώριας Ομοσπονδίας. Ο Ολυμπιακός και το Γ.Καραϊσκάκης, σε συνεργασία με την UEFA ήταν οι τρεις που συνεργάστηκαν γι’ αυτό το τέλειο αποτέλεσμα. Ακόμα και τα διεθνή ΜΜΕ ανέφεραν τα καλύτερα για την εγκατάσταση και τη φιλοξενία αλλά και το πως κύλησαν όλα από την αρχή ως το τέλος. Ολυμπιακός και Γ.Καραϊσκάκης λοιπόν απέδειξαν ότι έχουν την τεχνογνωσία για να σταθούν στο κορυφαίο επίπεδο.

Διαβάστε επίσης