Nέα δημοσιεύματα για Μπογέ και Ολυμπιακό

Δημοσιεύματα στο εξωτερικό εξακολουθούν να συνδέουν το όνομα τον Ολυμπιακό με τον Λούκας Μπογέ. Σύμφωνα με ρεπόρτερ του «ΤyC Sports» (γνωστό κανάλι στην Αργεντινή), οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Έλτσε για την απόκτησή του.
Η ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη είναι στα 15 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο οι Ισπανοί είναι διατεθειμένοι να πέσουν στα 9 με 10 εκατομμύρια ευρώ ώστε να παραχωρήσουν τον Αργεντινό επιθετικό. Αυτό, μάλιστα, φαίνεται πως το κοινοποίησαν και στην Αλαβές, την τελευταία ισπανική ομάδα που τους προσέγγισε για τον Μπογέ.
Παράλληλα, το δημοσίευμα επισημαίνει πως ο Αντόνιο Κορδόν έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση και θέλει να ρίξει τις απαιτήσεις των Ισπανών, τονίζοντας πως σίγουρα το συγκεκριμένο ζήτημα θα μας απασχολήσει τις επόμενες μέρες.
Ο Μπογέ έχει παίξει συνολικά 99 παιχνίδια με την Έλτσε, μετρώντας 23 γκολ και 10 ασίστ. Το 2018-19, αγωνίστηκε στην ΑΕΚ, μετρώντας συνολικά με τη φανέλα της 6 γκολ και 2 ασίστ σε 36 συμμετοχές.