Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κίνι: «Ενθουσιασμένος που παίζω με τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη»

Κίνι: «Ενθουσιασμένος που παίζω με τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη»
Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 - 19:30

O Oλυμπιακός ετοιμάζεται για τον αγώνα με την Τσουκαρίτσκι στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τα playoffs του Europa League. Ενόψει της αναμέτρησης ο Κίνι μίλησε για τη σημασία της αποφυγής να δεχτεί γκολ η ομάδα του Πειραιά, ενώ απάντησε και σε ερώτηση για το έαν παίζει ρόλο η ηλικία στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, τονίζοντας ότι νιώθει δυνατός και με φιλοδοξίες.

Ο Ισπανός αμυντικός δήλωσε:

«Είμαι ενθουσιασμένος που παίζω με τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη. Ποτέ δεν είναι αργά κι ας είμαι λίγο μεγάλος σε ηλικία. Έχω φιλοδοξίες και προσδοκίες, να περάσουμε και αυτό το γύρο, να πάμε στους ομίλους και να κάνουμε μία πολύ καλή χρονιά στην Ευρώπη».

Για τη σημασία της αποφυγής να δεχτεί γκολ η ομάδα: «Όταν η άμυνα είναι συμπαγής νιώθεις πολύ πιο ασφαλής, είσαι πιο κοντά τη νίκη και εν προκειμένω στην πρόκριση. Είναι σημαντικό να έχουμε καλή απόδοση στην άμυνα, να έχουμε συγκέντρωση και πίστη στο σχέδιο και να βρούμε τις ευκαιρίες μπροστά. Είναι σημαντικό να μη δεχτούμε γκολ και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι στα δύο παιχνίδια και με καλή απόδοση θα είμαστε κοντά στην πρόκριση»

Αν παίζει ρόλο η ηλικία στο σύγχρονο ποδόσφαιρο: «Δε νομίζω ότι παίζει ρόλο. Ειδικά για μένα που είμαι 33. Νιώθω δυνατός ψυχικά και σωματικά. Είμαι σε καλή ηλικία και έχω μεγαλύτερη όρεξη και φιλοδοξίες από τότε που ήμουν είκοσι. Είπα για την ηλικία νωρίτερα, επειδή δεν είχε τύχει να παίξω στην Ευρώπη τα προηγούμενα χρόνια. Δεν είναι κάποιο πρόβλημα για μένα, νιώθω δυνατός και με φιλοδοξίες».

Διαβάστε επίσης