Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το γήπεδο της Τόπολα βάζει... εμπόδια στους φίλους του Θρύλου

Το γήπεδο της Τόπολα βάζει... εμπόδια στους φίλους του Θρύλου
Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου 2023 - 20:57

Ο Ολυμπιακός έχει μάθει από την Παρασκευή (1/9) τους αντιπάλους του στους ομίλους του Europa League. Ήδη, χιλιάδες ΓΑΥΡΟΙ προγραμματίζουν το ταξίδι τους για τις εκτός έδρας αναμετρήσεις του Θρύλου. Οι Πειραιώτες, θα αγωνιστούν στο Λονδίνο, απέναντι στη Γουέστ Χαμ, στο Φράιμπουργκ, αλλά και στη Σερβία, απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπάτσκα Τόπολα στη Σερβία, θα πραγματοποιηθεί στις 5 Οκτωβρίου, στις 19:45. Πρόκειται για ένα ταξίδι το οποίο περιμένει κάθε φίλος της ομάδας του Πειραιά, καθώς εκεί οι ΓΑΥΡΟΙ, μαζί με τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα, δημιουργούν τρομερή ατμόσφαιρα. Κάτι το οποίο είδαμε και στον αγώνα με την Τσουκαρίτσκι στο Λέσκοβατς, εκεί που η ατμόσφαιρα θύμιζε... Καραϊσκάκη!

Αυτή τη φορά, υπάρχει ένα... εμπόδιο. Όπως φαίνεται, αυτή τη φορά θα είναι ελάχιστοι οι τυχεροί που θα βρεθούν δίπλα στον Θρύλο. Το γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα έχει χωρητικότητα μόλις 4.500 θέσεις και σύμφωνα με πληροφορίες, οι Πειραιώτες θα πάρουν 200 με 300 εισιτήρια. Μάλιστα, για λόγους ασφαλεία, το γήπεδο μπορεί να έχει και λιγότερο κόσμο. Πρόκειται για ένα νέο γήπεδο, το οποίο κατασκευάστηκε το 2021...

Διαβάστε επίσης