Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Φουλάρει» για επιθετικό!

«Φουλάρει» για επιθετικό!
Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου 2023 - 10:47

Κρίσιμες θεωρούνται οι επόμενες ώρες στον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει μπροστά του 24 ώρες για να δηλώσει τη λίστα στην UEFA για τους ομίλους του Europa League.

Το πλέον σημαντικό ζήτημα για τους Πειραιώτες είναι η απόκτηση ενός σέντερ φορ, ο οποίος θα μπορεί να προσφέρει λύσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη μέχρι τον Δεκέμβριο.

Στόχος είναι ο Ολυμπιακός να μην πάθει ότι και πέρσι, όταν αποκτήθηκε ο μετέπειτα πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Σεντρίκ Μπακαμπού, χωρίς ωστόσο να έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά ματς.

Για αυτό ακριβώς τον λόγο ο Αντόνιο Κορδόν έχει εντείνει τις προσπάθειές του για να βρεθεί το πολυπόθητο «9» που θα ενισχύσει την «ερυθρόλευκη» επίθεση στο πρώτο μισό της σεζόν.

Τις τελευταίες ώρες οι παίκτες που φαίνεται πως ξεχωρίζουν από τη λίστα του Ισπανού αθλητικού διευθυντή, σε συνεννόηση με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, είναι ο Μάιρον Μποαντού της Μονακό και ο Χουλιάν Καράντσα, ενώ παραμένει στο κάδρο και ο Ράφα Μιρ.

Ο Ολυμπιακός τις επόμενες ώρες εντείνει τις επαφές του, με στόχο ως αύριο το αργότερο, να ολοκληρώσει την απόκτηση του φορ που θα κληθεί να κάνει τη διαφορά…

Διαβάστε επίσης