Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από νωρίς στη θέση μας, με match programme! (e-mag)

Από νωρίς στη θέση μας, με match programme! (e-mag)
Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου 2023 - 13:20

Έφτασε η στιγμή κατά την οποία επιστρέφουμε στο γήπεδο Καραϊσκάκη, για να δούμε από κοντά τον Θρύλο! Έφτασε η στιγμή κατά την οποία θα πάρουμε ξανά τη θέση μας, στο ομορφότερο γήπεδο της χώρας, για να παρακολουθήσουμε από κοντά την αγαπημένη μας ομάδα, στην προσπάθεια την οποία θα κάνει το «τρία στα τρία» στο πρωτάθλημα Απέναντι στη Λαμία στις 20:00 το σημερινό ματς και εμείς έχουμε από τώρα τη δυνατότητα να… πάρουμε θέση στην κερκίδα.

Ο Θρύλος μας βάζει από νωρίς στο Καραϊσκάκη, για τη σημερινή (20:00) αναμέτρηση με τη Λαμία στο Ναό, φέρνοντας μας το επίσημο πρόγραμμα αγώνα! Σε αυτό θα βρείτε ένα αφιέρωμα για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Κ19.

Διαβάστε το ΕΔΩ.

Διαβάστε επίσης

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου (video)

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου (video)

Μία ιστορική νίκη πέτυχε η Νότιγχαμ Φόρεστ στην έδρα της Τσέλσι με 1-0. Με χατ-τρικ του Χάαλαντ, η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε 5-1 τη Φούλαμ. Στην Ιταλία σπουδαίο διπλό για τη Λάτσιο στην έδρα της Νάπολι. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε τα 850 γκολ στην καριέρα του.

Θα «βράζει» ο Ναός!

Θα «βράζει» ο Ναός!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αναμένεται να δημιουργήσει για ακόμη μία φορά φανταστική ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς με τη Λαμία…