Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μόνο ο Μαρινάκης αυτά!

Μόνο ο Μαρινάκης αυτά!
Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2023 - 23:59

Ο Ολυμπιακός ενεργοποίησε τη σούπερ βόμβα Ποντένσε και έκανε ξανά δικό του τον παικταρά! Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απέδειξε ξανά με ΠΡΑΞΕΙΣ, ότι είναι ο άνθρωπος που ξέρει πως να οδηγήσει τον ΘΡΥΛΟ μας σε ακόμα περισσότερα τρόπαια.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός τα δίνει καθημερινά όλα για τον Ολυμπιακό, δεν φοβάται να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη και κοιτά πάντα το καλό της ομάδας. Μέσα σε λίγες ώρες έκλεισε πολλά στόματα που έλεγαν περί Ντεσπόντοφ και τέτοιων ιστοριών, ψωνίζοντας από το πάνω ράφι. Βέβαια, έτσι είναι, άλλοι χαίρονται που αγοράζουν από την Premier League και άλλοι από τη Βουλγαρία, ό,τι μπορεί ο καθένας.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μέσα σε μία ημέρα γκρέμισε τα όνειρα όλων των αντιπάλων του Θρύλου και τους ανάγκασε να επιστρέψουν στη μιζέρια τους! Κέρασε πόνο ο Πρόεδρος, που τους γλέντησε ξανά, με πράξεις και όχι με λόγια. Για άλλη μία σεζόν κάνει τα πάντα έτσι ώστε ο Ολυμπιακός να είναι στην κορυφή. Στηρίζει τον προπονητή και τους παίκτες της ομάδας και τους παρέχει ό,τι χρειάζονται.

Πρόεδρε γερά! Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε...

Διαβάστε επίσης