Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μια ομάδα γεμάτη ποιότητα, με αρτίστες που «ζωγραφίζουν» στο χορτάρι!

Μια ομάδα γεμάτη ποιότητα, με αρτίστες που «ζωγραφίζουν» στο χορτάρι!
Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου 2023 - 16:32

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Ποιότητα που τρέχει από τα… μπατζάκια. Τόσοι ποιοτικοί παίκτες δεν πρέπει να υπήρξαν μαζεμένοι σε άλλη ομάδα, ίσως και… ποτέ. Ντάνιελ Ποντένσε, Όλα Σολμπάκεν, Κώστας Φορτούνης, Γκουστάβο Σκάρπα, Γιώργος Μασούρας, Πεπ Μπιέλ, Ίβαν Μπρίνιτς. Παικταράδες για μεγάλα πράγματα! Αυτοί είναι μονάχα οι παικταράδες της «γεμάτης» ποιότητα μεσοεπιθετικής γραμμής των Πειραιώτων, που να αναφέραμε και τους υπόλοιπους.

Ποιον να πρωτοκόψουν; Ποιον να πρωτοσταματήσουν; Που να μαρκάρουν; Και με την ομάδα να έχει τόσες πολλές υποχρεώσεις ξανά, σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά και θέλοντας να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται στο Europa League, ΟΛΟΙ θα χρειαστούν…

Ο Μαρτίνεθ… πονοκεφαλιάζει. Και… γουστάρει! Γουστάρει ο πονοκέφαλός του να είναι… ποιος θα πρωτοπαίξει. Είναι ωραίος αυτός ο πονοκέφαλος, σε σχέση με εκείνον, τον οποίο καλείται να αντιμετωπίσει η «εξυγίανση». Ποιον να… πρωτομαρκάρουν, δηλαδή. Από ποιον να… πρωτογλιτώσουν το γκολ και ποιον να πρωτοκόψουν, για να μην το φάνε.

Με τέτοια ονόματα στην 11άδα, αλλά και με τέτοιους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, μπαλαδόρους κανονικούς, ο Θρύλος μπορεί να παράξει υπέροχο ποδόσφαιρο και να δώσει στον κόσμο του τη χαρά την οποία εκείνος ψάχνει, μέσα από περίτεχνες ενέργειες, όμορφες συνεργασίες και υπέροχα γκολ, τα οποία οι συνεργασίες αυτές θα μπορούν να παράξουν και να πετύχουν σπουδαία πράγματα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πλέον είναι θέμα δουλειάς στο Ρέντη. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και οι συνεργάτες του έχουν τα καλύτερα και ανώτατης ποιότητας «υλικά», για να γίνει o Oλυμπιακός ξανά η ομάδα που ονειρεύεται κάθε οπαδός του.

Διαβάστε επίσης