Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εντυπωσιακός ο σχεδιασμός του Θρύλου, μεταγραφές ηλικίας 27,2 ετών και αξίας 66,2 εκατ. ευρώ!

Εντυπωσιακός ο σχεδιασμός του Θρύλου, μεταγραφές ηλικίας 27,2 ετών και αξίας 66,2 εκατ. ευρώ!
Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου 2023 - 23:32

Ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε εντυπωσιακά στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι. Με τους «ερυθρόλευκους» να πραγματοποιούν, με «οδηγό» τον Αντόνιο Κορδόν, σπουδαίες μεταγραφές, με τελευταίες -χρονικά- αυτές του Στέβαν Γιόβετιτς και του παικταρά Ντανιέλ Ποντένσε.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έφερε τον Κορδόν στον Θρύλο και... δικαιώθηκε ήδη. Ο σχεδιασμός των Πειραιωτών ήταν εντυπωσιακός και όπως είναι λογικό, ενθουσίασε τους ΓΑΥΡΟΥΣ.

Η επιστροφή του Ποντένσε αποτέλεσε τη 14η -και καλύτερη- μεταγραφή (είτε με αγορά, είτε με δανεισμό) της ομάδας του Πειραιά.

Ο νέος αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού τήρησε τα λόγια του στις δηλώσεις κατά την παρουσίασή του, αφού μίλησε, τότε, για ένα σύνολο εμπειρίας και νιάτων. Και αυτό έπραξε ο Ισπανός «ποδοσφαιράνθρωπος» των «ερυθρόλευκων», ο οποίος έφερε στο μεγάλο λιμάνι τους Φρανσίσκο Ορτέγκα, Σαντιάγκο Εσε, Ολα Σολμπάκεν, Ιβάν Μπρίνιτς, Βιθέντε Ιμπόρα, Κίνι, Αγιούμπ Ελ Κααμπί, Νίκολας Φρέιρε, Τζάκσον Πορόσο, Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, Γκουστάβο Σκάρπα, Ομάρ Ρίτσαρντς, Γιόβετιτς και Ποντένσε.

Τεράστια η ικανοποίηση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, αφού ο Θρύλος απέκτησε ποδοσφαιριστές με εξαιρετική ποιότητα, μεγάλη αξία και το σημαντικότερο, με μέσο όρο ηλικίας τα 27,2 χρόνια (οι Ιμπόρα, Κίνι και Γιόβετιτς ανεβάζουν τον μέσο όρο ηλικίας, οι υπόλοιποι 11 είναι 25,1 ετών).

Μάλιστα, όσον αφορά στη χρηματιστηριακή αξία των μεταγραφών των Πειραιωτών, υπολογίζεται, βάσει Transfermarkt, σε 66,2 εκατομμύρια ευρώ. Είναι χαρακτηριστικό, ότι όλο το ρόστερ του Παναθηναϊκού έχει άξια 57,7 εκατ. ευρώ, της ΑΕΚ 59,6 και του ΠΑΟΚ 60,8.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μεγάλα πράγματα, τη φετινή αγωνιστική χρονιά, σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης