Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν... κάνει ο Φορτούνης, έτσι θα πάει μπροστά η Εθνική!

Δεν... κάνει ο Φορτούνης, έτσι θα πάει μπροστά η Εθνική!
Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2023 - 12:00

Η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου ήταν κάτι... παραπάνω από απογοητευτική στο χθεσινό (7/9) εκτός έδρας ματς με την Ολλανδία, για τα προκριματικά του Euro 2024, αφού ηττήθηκε με 3-0 από το... ημίχρονο, με τραγική εμφάνιση και ελάχιστους «διασωθέντες», τους Μασούρα, Σιώπη και Βλαχοδήμο.

Από το κακό στο... χειρότερο η «γαλανόλευκη», η οποία προβληματίζει και γεμίζει όλο το φίλαθλο κόσμο με... ερωτηματικά, με αρνητικό πρωταγωνιστή τον προπονητή της, Γκουστάβο Πογέτ. Ο ομοσπονδιακός κόουτς της Ελλάδας δέχεται σκληρή κριτική από τον κόσμο στα social media, εξαιτίας των -τραγικών- επιλογών του.

Βλέπουμε μια ομάδα, χωρίς τον πιο ποιοτικό και πιο φορμαρισμένο Έλληνα ποδοσφαιριστή, τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος έχει συμμετοχή σε οκτώ γκολ του Ολυμπιακού, σε επτά ματς έως τώρα στη σεζόν! Ο «Φόρτου» μετράει τρία γκολ και πέντε ασίστ, σε επτά ματς με τον Θρύλο, σε πρωτάθλημα και προκριματικά/πλέι οφ Europa League, όμως ναι, δεν... κάνει για την Εθνική!

Μα βγάζουν... μάτια οι Σιώπης, Κουρμπέλης, Μάνταλος και Ρότα, κάνουν τη διαφορά στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ναι, με αυτούς θα πάει μπροστά η Εθνική!

Ο Πογέτ, πάντως, εκτέθηκε ξανά, αφού πριν από το ματς της Εθνικής στην Ολλανδία, για τα προκριματικά του Euro 2024, δήλωσε: «Δεν με έχει επηρεάσει καθόλου η συζήτηση που έγινε για τις επιλογές μου. Αυτή τη στιγμή, έχω στη διάθεσή μου τους καλύτερους δυνατούς παίκτες που μπορούν να εκπροσωπούν την Εθνική μας και θα το αποδείξουν κόντρα στην Ολλανδία».

Ο κόσμος βλέπει, δεν είναι... χαζός, «πονάει» για την εικόνα της Εθνικής, είναι εκνευρισμένος με τον Πογέτ και τις επιλογές της ΕΠΟ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης