Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλος είσαι, νικάς ΑΕΚ και Φράιμπουργκ!

Θρύλος είσαι, νικάς ΑΕΚ και Φράιμπουργκ!
Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 - 00:01

Θρύλος είσαι, νικάς και την ΑΕΚ και τη Φράιμπουργκ. Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για παιχνίδια... φωτιά, αφού σε πέντε ημέρες πάει στην OPAP Arena για το «διπλό» και στη συνέχεια υποδέχεται στο ΝΑΟ του τη γερμανική Φράιμπουργκ, για την πρεμιέρα του Europa League.

Oι Πειραιώτες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και θέλουν να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν. Μετρώντας 6 νίκες σε επτά επίσημα ματς, με 18 γκολ υπέρ και 2 κατά, οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν ότι φέτος έχουν αλλάξει τη νοοτροπία τους, παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο, δεν επαναπαύονται ποτέ και πάνε σε όλα τα παιχνίδια για τη νίκη.

Την Κυριακή (17/9), ο Ολυμπιακός θα πάει στην OPAP Arena, για να πάρει τους τρεις βαθμούς. Είναι δεδομένο. Άλλωστε, δεν κοιτά κανέναν αντίπαλο και καμία έδρα. Το έχει αποδείξει και θέλει να το κάνει ξανά. Στο μυαλό των Πειραιωτών βρίσκεται μόνο το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Η Φράιμπουργκ περνά σε δεύτερη μοίρα. Άλλωστε, οι «ερυθρόλευκοι» πάνε βήμα-βήμα και με ηρεμία.

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των Εθνικών ομάδων, έδωσε την ευκαιρία στον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να ετοιμάσει με περισσότερο χρόνο τα σχέδιά του και φυσικά έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες του να «γεμίσουν τις μπαταρίες τους», ενόψει της απαιτητικής συνέχειας. Πλέον, μετράμε αντίστροφα για να δούμε ξανά σε δράση τον Θρύλο μας, που τόσο χαιρόμαστε να βλέπουμε, με το πολύ όμορφο ποδόσφαιρο που παίζει.

Πάμε γερά ΘΡΥΛΕ!

Διαβάστε επίσης