Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποφασίζει για την ενδεκάδα ο Μαρτίνεθ

Αποφασίζει για την ενδεκάδα ο Μαρτίνεθ
Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 - 18:07

Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για τον αγώνα με την ΑΕΚ στην OPAP Arena (17/9). Όπως σε κάθε αγώνα, έτσι και την Κυριακή, οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν μόνο για τη νίκη και τίποτα λιγότερο. Ο Μαρτίνεθ γνωρίζει πολύ καλά για τη σημασία του ντέρμπι και φυσικά ετοιμάζει τα πλάνα του.

Ο Ισπανός κόουτς αναμένεται να συμπεριλάβει στην αποστολή τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Θρύλου, τους Ντανιέλ Ποντένσε και Στέβαν Γιόβετιτς. Οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, ενώ ο πρώτος ξέρει πολύ καλά τον αντίπαλο των Πειραιωτών. Έτσι, αναμένεται να χρησιμοποιηθούν και να ενισχύσουν την ομάδα.

Όπως είναι λογικό, ο Μαρτίνεθ δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, ωστόσο αυτοί που αναμένεται να βρεθούν στην αρχική ενδεκάδα, είναι οι Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Έσε, Μαντί Καμαρά, Μασούρας, Φορτούνης και Ελ Κααμπί, οι οποίοι έχουν «δέσει» και μέχρι στιγμής τα πηγαίνουν εξαιρετικά. Ο Μαρτίνεθ, καλείται να αποφασίσει για το ποιος θα αγωνιστεί στο πλευρό του Ρέτσου, ενώ στα αριστερά καλείται να επιλέξει έναν εκ των Ορτέγκα η Κίνι.

Οι Πεπ Μπιέλ και Γκουστάβο Σκάρπα θα «παλέψουν» για μία θέση στο αρχικό σχήμα, ενώ πιθανόν στην αποστολή θα βρίσκεται και ο Όλα Σολμπάκεν, ο οποίος έχει αγωνιστικό ρυθμό από τα ματς της Εθνική Νορβηγίας αυτήν την εβδομάδα. Συνοπτικά, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα έχει στη διάθεση του νέα πρόσωπα, τα οποία έχουν τρομερή ποιότητα και μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα του Πειραιά. Ο Ισπανός κόουτς διαθέτει ικανούς παίκτες και πολλές λύσεις σε κάθε θέση, κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για τον ίδιο, ειδικά από τη στιγμή που η ομάδα του Πειραιά αγωνίζεται και στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης