Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χαμόγελα για Γιόβετιτς στον Ολυμπιακό!

Χαμόγελα για Γιόβετιτς στον Ολυμπιακό!
Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023 - 22:57

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για το μεγάλο ματς της Κυριακής (17/9) με την ΑΕΚ στην «Οπαπαρίνα», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να καταστρώνει τα πλάνα του για την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα του Θρύλου στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην πρώτη μεγάλη «μάχη» του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Στην προπόνηση της Τετάρτης (13/9) στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, ο Βιθέντε Ιμπόρα, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων» και τέθηκε ξανά στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού.

Ωστόσο, ο κόουτς Μαρτίνεθ χαμογέλασε και με τον Στέφαν Γιόβετιτς στη σημερινή προπόνηση των Πειραιωτών. Και αυτό, διότι ο Μαυροβούνιος επιθετικός, ο οποίος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα, προπονήθηκε σε «φουλ» ρυθμούς στο αθλητικό κέντρο του Ολυμπιακού. Με τον διεθνή παικταρά να μετράει αντίστροφα, πλέον, για το μεγάλο του ντεμπούτο με τη ένδοξη και «βαριά» φανέλα του Θρύλου.

Ο Γιόβετιτς είναι σε πολύ καλή κατάσταση και υπολογίζεται κανονικά από τον προπονητή των «ερυθρόλευκων» για το ματς της 4ης «στροφής» της Stoiximan Super League στην έδρα των «κιτρινόμαυρων».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης