Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η... τρέλα του Ποντένσε και το στατιστικό του κόντρα στην ΑΕΚ! (videos)

Η... τρέλα του Ποντένσε και το στατιστικό του κόντρα στην ΑΕΚ! (videos)
Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 - 13:46

Ο Ποντένσε απέρριψε όποια πρόταση είχε στα χέρια του για να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα. Στον Ολυμπιακό βρήκε ξανά όσα του έλειψαν και είναι διατεθειμένος να τα δώσει όλα, για να οδηγήσει τον Θρύλο σε νέες επιτυχίες. Ο Πορτογάλος ανυπομονεί για το ντεμπούτο του, όμως ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι αυτός που θα αποφασίσει πότε θα τον χρησιμοποιήσει.

Κόντρα στην ΑΕΚ, δεν αποκλείεται ο Πορτογάλος να πάρει λεπτά συμμετοχής. Μέχρι στιγμής, ο Μαρτίνεθ προσαρμόζει στην ομάδα τους παίκτες του, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και φυσικά αυτό θέλει να κάνει και με το «όπλο» που ονομάζεται Ποντένσε.

Εξάλλου το παρελθόν του με τους «κιτρινόμαυρους» είναι άκρως δελεαστικό. Τρεις φορές έχει τεθεί αντιμέτωπος ο Ποντένσε με την ΑΕΚ (τις σεζόν 2018-19 και 2019-20) και τις τρεις έχει βγάλει ασίστ σε δύο νίκες και μία ισοπαλία με συνολικό σκορ 7- 2 υπέρ του Ολυμπιακού (1-1, 4-1 και 2-0).

Και στα τρία ματς είχε από μία ασίστ και αποδείχτηκε καθοριστικός. Μάλιστα ακόμα και στην ισοπαλία με 1-1, το πρώτο του ματς κόντρα στην ΑΕΚ την πρώτη σεζόν του Πέδρο Μαρτίνς, αφού έβγαλε την ασίστ στο γκολ των Πειραιωτών είχε μία απίθανη προσπάθεια στις καθυστερήσεις απ’ την οποία δημιουργήθηκε μία αδιανόητη χαμένη ευκαιρία του Γιάννη Φετφατζίδη (μεσολάβησε ο Αχμέντ Χασάν μεταξύ του Πορτογάλου και του Ελληνα) για να γίνει το 2-1.

Διαβάστε επίσης

Τους έχουν βάλει στο κλίμα...

Τους έχουν βάλει στο κλίμα...

Οι Έλληνες παίκτες και ο Ροντινέι του Ολυμπιακού έχουν δώσει σε όλους να καταλάβουν πόσο σημαντική είναι η νίκη κόντρα στην ΑΕΚ…