Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βλέπει ΑΕΚ και... αφηνιάζεται ο Φορτούνης

Βλέπει ΑΕΚ και... αφηνιάζεται ο Φορτούνης
Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 - 18:03

Είναι από τους αγαπημένους της κερκίδας, αγαπάει την ομάδα και φέτος έχει ξεκινήσει φανταστικά, αφού είναι αποφασισμένος να οδηγήσει τον Ολυμπιακό σε ακόμα περισσότερες επιτυχίες. Ο Κώστας Φορτούνης βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και αναμένεται να βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα του Θρύλου, στο παιχνίδι με την ΑΕΚ (17/9).

Αύριο (17/9), οι Πειραιώτες δίνουν την πρώτη «μάχη» για τη νέα σεζόν και φυσικά πάνε για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, θέλοντας να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού από την πλευρά του, γνωρίζει πολύ καλά την ΑΕΚ και σίγουρα είναι ένα δυνατό «όπλο» στα χέρια του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει αποκτήσει μία σχέση... αγάπης με την ΑΕΚ, αφού όπου την πετυχαίνει, δεν σταματάει να την... καρφώνει. Συγκεκριμένα, μετράει 8 γκολ και 7 ασίστ απέναντι στην ΑΕΚ, σε 14 παιχνίδια. Όπως φαίνεται είναι από τους αγαπημένους του αντιπάλους και θέλει να συνεχίσει έτσι. Φυσικά, ο ίδιος δεν κοιτάζει τους δικούς του αριθμούς, παρά μονάχα το καλό όλης της ομάδας.

Κώστα γερά και γλέντα τους ξανά!

Διαβάστε επίσης