Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με μάτι που... γυαλίζει και πάθος για το «διπλό»!

Με μάτι που... γυαλίζει και πάθος για το «διπλό»!
Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 - 00:01

Πεισμωμένοι όσο ποτέ άλλοτε σε ματς της φετινής περιόδου είναι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στην ΟPAP Arena!

Πρώτο ντέρμπι για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και μια πρώτη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να δείξει και να αποδείξει πώς επέστρεψε για τα καλά. Και τι καλύτερο όταν έχει απέναντι την ΑΕΚ, την ομάδα που θέλει να κοντράρει και να της πάρει το στέμμα για να ανέβει αυτός, ξανά, στην κορυφή.

Ο Θρύλος πηγαίνει την Κυριακή (17/9, 21:30) το βράδυ, στη Νέα Φιλαδέλφεια για να κάνει ό,τι έκανε πέρυσι όταν έφυγε νικητής με θριαμβευτικό τρόπο. Όλοι οι παίκτες του Θρύλου ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για να φύγουν με τη νίκη. Μια νίκη, την οποία θέλουν για να την αφιερώσουν στον υπέροχο κόσμο της ομάδας.

Θυμίζουμε την αποστολή: Γιόβετιτς, Καμαρά, Καρβάλιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Φρέιρε, Έσε, Ιμπόρα, Μασούρας, Ντόη, Ορτέγκα, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ποντένσε, Κίνι, Ρέτσος, Ροντινέι, Σκάρπα, Σολμπάκεν, Τζολάκης, Βρουσάι.

Διαβάστε επίσης

Θρύλε γερά, «διπλό» στην OPAP Arena!

Θρύλε γερά, «διπλό» στην OPAP Arena!

Όλοι στις τάξεις των Πειραιωτών περιμένουν πως και πως το ματς με την ΑΕΚ, όπου είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη.