Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κλειδί» το μηδέν στην άμυνα…

«Κλειδί» το μηδέν στην άμυνα…
Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 - 13:22

Ένα από τα στατιστικά στοιχεία που έχουν ιδιαίτερη σημασία στην εικόνα και στα θετικά αποτελέσματα του Ολυμπιακού μέχρι στιγμής είναι το γεγονός ότι έχουν δεχτεί μόλις 2 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις σε 7 επίσημα ματς.

Μάλιστα, δεν έχει δεχθεί κανένα γκολ ματς που έχει δώσει στις εγχώριες διοργανώσεις, ενώ συνολικά μόλις σε δύο παιχνίδια που έχει παίξει φέτος δεν έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Η ανασταλτική λειτουργία των Πειραιωτών τα πηγαίνει εξαιρετικά, κάτι το οποίο έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στα θετικά αποτελέσματα τους, μετρώντας 6 νίκες και 1 ισοπαλία -η οποία έδωσε και πρόκριση- σε 7 αναμετρήσεις.

Το μηδέν στην άμυνα είναι «κλειδί» και για τη συνέχεια του Ολυμπιακού, αρχής γενομένης στον αγώνα με τον ΑΕΚ, όπου ο Θρύλος κρατώντας ανέπαφη την εστία του θα έχει πάρα πολλές πιθανότητες να πάρει την πολυπόθητη νίκη.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στηρίζει πολλά στο παιχνίδι της ομάδας στην πολύ καλή ανασταλτική της λειτουργία, την ώρα που επιθετικά τα πηγαίνει ακόμη καλύτερα αν αναλογιστεί κανείς ότι έχει πετύχει σε αυτά τα 7 ματς 18 τέρματα, κάτι περισσότερο δηλαδή από 2 μ.ο. σε κάθε ματς.

Διαβάστε επίσης

Αήττητος ο Μαντί με ΑΕΚ!

Αήττητος ο Μαντί με ΑΕΚ!

14 φορές έχει παίξει απέναντι στους «κιτρινόμαυρους» ο Αφρικανός μέσος του Ολυμπιακού, μετρώντας 10 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.