Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

H επιρροή του Μαρτίνεθ και η δυναμική του Ολυμπιακού!

H επιρροή του Μαρτίνεθ και η δυναμική του Ολυμπιακού!
Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 - 10:11

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Ο Ολυμπιακός πέρασε από την Νέα Φιλαδελφεια κόντρα στην ΑΕΚ σε μια χρονική περίοδο όπου ακόμα δεν είναι έτοιμος, όπου μπορούσε να φύγει ακόμα και νικητής, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ωστόσο δεν έχει μεγάλη αξία αυτό. Αντιθέτως έχει αξία να κάνουν αυτή την συζήτηση, ο Μαρτίνεθ με τους ποδοσφαιριστές του. Αυτοί, άλλωστε, οφείλουν να βάλουν τα κεφάλια μέσα και έχουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια της σεζόν.

Όπως και να’χει, δεν γίνεται να μην βλέπει κανείς ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε σωστό δρόμο. Παιχνίδι με παιχνίδι η καλή δουλειά του Ντιέγκο Μαρτίνεθ γίνεται όλο και πιο πειστική. Ο Ισπανός τεχνικός που με τα λόγια του αποθεώνει διαρκώς τη δυναμική του γκρουπ, έχει καταφέρει να επιβληθεί στους παίκτες του. Αυτό φάνηκε αμέσως μετά το 1-0. Ο 42χρονος κόουτς τρελάθηκε από την παθητικότητα των παικτών του σε εκείνο το χρονικό σημείο έγινε έξαλλος.

Έβαλε χοντρά γκάζια στους «ερυθρόλευκους» και από εκείνο το χρονικό σημείο γύρισε τον διακόπτη. Εμφανίστηκε στο γήπεδο ο κανονικός Ολυμπιακός. Πήρε τη μπάλα στα πόδια, έπαιξε το παιχνίδι του, έβγαλε ωραίες συνεργασίες, ατομική ποιότητα κι έφτασε με χαρακτηριστική άνεση στο γκολ της ισοφάρισης.

Μάλιστα εκείνη τη στιγμή, ο 42χρονος τεχνικός αγκάλιασε έναν προς έναν τους παίκτες του πάγκου, κάτι το οποίο συνηθίζει από την αρχή της χρονιάς, από τα φιλικά στην Αυστρία. Ο λόγος που το κάνει είναι για να τους δείξει ότι όλοι είναι ένα, ότι όλοι πρέπει να λειτουργούν ως ομάδα είτε μέσα, είτε έξω από το τερέν. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί νέοι παίκτες που μετρούν λίγες μέρες στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού, σηκώνονταν διαρκώς από τον πάγκο, φώναζαν, εμψύχωναν τους συμπαίκτες τους, πανηγύρισαν στο γκολ του Ελ Καμπί σαν μικρά παιδιά.

Εν κατακλείδι, το ζητούμενο, λοιπόν, είναι αν σε αυτό το χρονικό σημείο που οι μισοί από τους νέους παίκτες του Ολυμπιακού δεν έχουν μάθει καλά – καλά τους συμπαίκτες τους, η ομάδα δείχνει τεράστια δυναμική στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και στα αποδυτήρια, φανταστείτε τι φοβερά πράγματα θα δούμε όταν όλοι θα βρεθούν στο 100%.

Διαβάστε επίσης