Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα ο Θρύλος!

Μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα ο Θρύλος!
Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023 - 00:08

Μία ημέρα έμεινε για την ευρωπαϊκή βραδιά του Θρύλου. Μία ημέρα, για να είμαστε και πάλι στο ΚΑΣΤΡΟ μας, στο οποίο ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει τη νίκη απέναντι στη Φράιμπουργκ και να ξεκινήσει με το δεξί στη φάση των ομίλων του Europa League.

Οι Πειραιώτες έχουν ακόμα μία προπόνηση πριν το ματς και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ετοιμάζει τα πλάνα του. Ο Ισπανός κόουτς καλείται να επιλέξει ανάμεσα σε πολλούς ποιοτικούς παίκτες, αφού διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες σε όλες τις θέσεις.

Απέναντι στους Γερμανούς, ο Θρύλος θα πάει για τη νίκη. Έτσι είναι το DNA των «ερυθρόλευκων» και έτσι θα είναι πάντα. Ο κόσμος της ομάδας ανυπομονεί να δει τους Πειραιώτες σε δράση και να τους στηρίξει με την τρομερή ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσει ξανά, σε μία μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για όλα και θα τα δώσει όλα έτσι ώστε να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο στη διοργάνωση. Το έργο της ομάδας του Πειραιά δεν είναι εύκολο, αφού αντιμετωπίζει μία ισχυρή ομάδα, η οποία πάει αρκετά καλά στη Bundesliga. Στο παρελθόν ο Θρύλος τα έχει βάλει με... θηρία και τα έχει τσακίσει. Αυτό θα επιδιώξει και την Πέμπτη, για να πάρει και την άτυπη ρεβάνς από τους Γερμανούς.

ΠΑΜΕ ΘΡΥΛΕ!

Διαβάστε επίσης