Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκεί πρέπει να χτυπήσει ο Θρύλος την Φράιμπουργκ

 Εκεί πρέπει να χτυπήσει ο Θρύλος την Φράιμπουργκ
Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023 - 13:08

Και τώρα όλα για όλα κόντρα στην Φράιμπουργκ! Μία ημέρα, για να είμαστε και πάλι στο ΚΑΣΤΡΟ μας, στο οποίο ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει τη νίκη απέναντι στη Φράιμπουργκ και να ξεκινήσει με το δεξί στη φάση των ομίλων του Europa League.

Ο Μαρτίνεθ και οι άνθρωποι καταστρώνουν τα πλάνα τους για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα του Θρύλου, κάνοντας το scouting στην προσεχή αντίπαλο του.

Πιο αναλυτικά, η Φράιμπουργκ δείχνει πως είναι μια ομάδα η οποία αν πιεστεί πολύ στην μπάλα έχει προβλήματα. Η άμυνα της είναι ευάλώτη στις γρήγορες επιθέσεις.

Στα δύο τελευταία παιχνίδια στην Bundesliga δέχθηκε εννέα γκολ. Συνετρίβη 5-0 από την Στουτγκάρδη εκτός έδρας και στο τελευταίο ματς ηττήθηκε 4-2 εντός από την Ντόρτμουντ. Τα δύο τελευταία παιχνίδια αναλύθηκαν πολύ, από τον Μαρτίνεθ και τους συνεργάτες του, όπως και οι νίκες που πέτυχε στα δύο πρώτα της παιχνίδια στην Bundesliga (2-1 εκτός την Χοφενχάιμ και 1-0 εντός την Βέρντερ).

Στα θετικά της γερμανικής ομάδας είναι οι αυτοματισμοί που βγάζει. Είναι σχεδόν ίδια ομάδα με πέρσι. Αυτούς πρέπει να… χαλάσει ο Ολυμπιακός για να την βγάλει εκτός ρυθμού.

Διαβάστε επίσης