Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχει «διαβάσει» την Φράιμπουργκ και δεν κάνει πειράματα!

Έχει «διαβάσει» την Φράιμπουργκ και δεν κάνει πειράματα!
Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 - 11:35

Ο Ολυμπιακός κινείται σε ρυθμούς… Europa League, με το μυαλό του αποκλειστικά στην αναμέτρηση με τη Φράιμπουργκ (21/9, 22:00) στο κατάμεστο Καραϊσκάκη για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων.

Οι Πειραιώτες θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί της υποχρεώσεις τους στην Ευρώπη και να πάρουν κάνουν ότι δεν έκαναν πέρσι με τη γερμανική ομάδα, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι να πάρει τους τρεις βαθμούς η ομάδα του.

Ο Ισπανός τεχνικός, αναγνωρίζει την ποιότητα της Φράιμπουργκ, μιας ομάδας που ήρθε στο Καραϊσκάκη πέρσι τον Σεπτέμβριο και πήρε το τρίποντο με το επιβλητικό 3-0 μάλιστα. Ο κόουτς των Πειραιωτών, έχει διαβάσει πολύ την Φράιμπουργκ και δεν πρόκειται να πάει σε πολλές αλλαγές. Σκέφτεται μία αλλαγή, στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Ορτέγκα διεκδικεί τη θέση του Κίνι, που στο ματς με την ΑΕΚ, ειδικά στο πρώτο μέρος, αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα. Από εκεί και πέρα, θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Βιθέντε Ιμπόρα. Ο Ισπανός μέσος που εκπροσώπησε την ομάδα στη συνέντευξη Τύπου, έχει την εμπειρία τέτοιων αναμετρήσεων.

Η Φράιμπουργκ είναι και πιο δεμένη ομάδα και πιο έτοιμη και ο Μαρτίνεθ, θέλει ο Ολυμπιακός να μείνει μέσα στο ματς, να μπορέσει να το διεκδικήσει ακόμη και στο τέλος.

Διαβάστε επίσης