Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μπένετ εξόργισε μέχρι και τον Μπαλτάκο που... αποφασίζει την Τετάρτη!

Ο Μπένετ εξόργισε μέχρι και τον Μπαλτάκο που... αποφασίζει την Τετάρτη!
Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 - 15:19

Ο Μπένετ βάζει μπουρλότο στο πρωτάθλημα. Παρά τη συμφωνία της Super League για να ορίζονται ξένοι διαιτητές στα ντέρμπι, ο Αγγλος αρχιδιαιτητής εξόργισε μέχρι και τον Μπαλτάκο, αφού όρισε Ελληνα διαιτητή στο ματς της Δευτέρας (25/9) Παναθηναϊκού-ΑΕΚ. Υπενθυμίζουμε ότι είναι η δεύτερη φορά που αγνοεί τη συμφωνία καθώς όρισε Ελληνες (Παπαπέτρου, Σιδηρόπουλος) και στο ντέρμπι της προηγούμενης Κυριακής ΠΑΟΚ-Αρης 0-0, παρότι ο Τσέφεριν έδωσε την έγκρισή του να έρχονται ξένοι ρέφερι.

Για αυτό και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος συγκαλεί συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ την Τετάρτη 27/9 με θέμα «Πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ», δηλαδή με θέμα την αποπομπή του. Δικαίωση του Μαρινάκη ότι τους ορισμούς κάνει ο Μάνταλος.

Η ανακοίνωση του Μπαλτάκου βγήκε πριν ανακοινωθεί ο ορισμός και ενώ είχε κυκλοφορήσει σχετική φημολογία.

Αναλυτικά:

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος προέβη στην ακόλουθη δήλωση, σε σχέση με τους ορισμούς των αξιωματούχων διαιτησίας στα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής της SL1.

«Ο κ. Μπένετ για τον αγώνα Παναθηναϊκός – ΑΕΚ της Δευτέρας 25/9 έχει ορίσει Έλληνα Διαιτητή. Ο κ. Μπένετ, παρά την προσπάθειά μου για την πρόσκληση ξένων διαιτητών στα ντέρμπυ, παρά την αντίστοιχη ενασχόληση και ενέργεια του Προέδρου της UEFA κ. Τσέφεριν, παρά την εκπεφρασμένη άποψη όλων των εμπλεκομένων στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, δεν όρισε ξένο διαιτητή ούτε στον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ ούτε στο ντέρμπυ της ερχόμενης Δευτέρας.

Για τον λόγο αυτό, συγκαλώ την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, με θέμα: Πρόεδρος ΚΕΔ/ΕΠΟ».

Διαβάστε επίσης