Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Περιμένει τον Άρη πως και πως...

Περιμένει τον Άρη πως και πως...
Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 - 00:01

Ο Θρύλος βγάζει «φωτιές» στο πρωτάθλημα και δίνει τα πάντα για τους τρεις βαθμούς. Σήμερα (27/9) ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και θέλει φυσικά να πανηγυρίσει ακόμα μία νίκη για να συνεχίσει αήττητος στη Stoiximan Super League.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας 13 βαθμούς σε πέντε αγωνιστικές. Έχουν ξεκινήσει εκπληκτικά στη νέα σεζόν, παραμένουν αήττητοι και ανυπομονούν να αγωνιστούν ξανά μπροστά στον υπέροχο κόσμο τους. Με νίκη επί της ομάδας της Θεσσαλονίκης ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή, απολαμβάνοντας την ηρεμία της μοναξιάς και να κάνει ακόμα ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο του!

Άπαντες στην ομάδα του Πειραιά είναι «διψασμένοι» για διακρίσεις και όλοι οι ποδοσφαιριστές του Μαρτίνεθ είναι έτοιμοι να προσφέρουν όταν τους ζητηθεί. Η σειρά του Άρη έρχεται και ο Θρύλος θέλει να δείξει ότι φέτος είναι η χρονιά του...

Διαβάστε επίσης

«Μύδροι» Μαρινάκη κατά Μπαλτάκου: «Είσαι εξίσου επικίνδυνος με τον Μπένετ, θα πρέπει να τον ακολουθήσεις»

«Μύδροι» Μαρινάκη κατά Μπαλτάκου: «Είσαι εξίσου επικίνδυνος με τον Μπένετ, θα πρέπει να τον ακολουθήσεις»

Ο πρόεδρος της Super League ξεκαθάρισε στον πρόεδρο της ΕΠΟ ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θα ανεχτεί τη μονιμοποίηση του Σταύρου Μάνταλου στον ρόλο του αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ.