Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκη και εμφάνιση, μήνυμα στην «εξυγίανση»!

Νίκη και εμφάνιση, μήνυμα στην «εξυγίανση»!
Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 - 10:43

Απολύτως ενθαρρυντική ήταν η εικόνα του Ολυμπιακού, στο ματς με τον Άρη. Η νέα ευρεία νίκη με 4-1, απέναντι σε έναν αντίπαλο, ο οποίος είναι ικανός να κάνει «ζημιά», μπορεί να λειτουργήσει ως ένα πρώτης τάξεως τονωτικό για όλο τον οργανισμό του Ολυμπιακού. Οι ημέρες οι οποίες έρχονται, βρίσκει την ομάδα με ανεβασμένη ψυχολογία και μετά από αυτό το 4-1, με ακόμη μεγαλύτερη διάθεση, για να πιο όμορφα πράγματα.

Ο Ολυμπιακός είναι εδώ και βροντοφωνάζει «φυλαχτείτε»! Απέναντι στον Άρη έδειξε τα… δόντια του. Ωστόσο, Μία εμφάνιση από μόνη της δεν αρκεί. Πρέπει η ομάδα να επιδείξει την απαραίτητη διάρκεια, ώστε να καταφέρει να πολλαπλασιάσει αυτές τις νίκες και να κρατήσει μία σταθερά ανοδική πορεία. Κλονίζοντας παράλληλα τους… ψευτοπρωταθλητές. Νίκες όπως εκείνη απέναντι στον Άρης στέλνουν σαφές μήνυμα προς την «εξυγίανση», όμως ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή χρειάζεται σταθερότητα και διάρκεια.

Υπάρχει δρόμος ακόμη μπροστά. Υπάρχουν πολλοί αγώνες μέχρι το τέλος του «μαραθωνίου». Ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να πάρει αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα με τον Άρη και να το μετατρέψει σε «καύσιμη ύλη», για να τροφοδοτήσει την αντεπίθεσή του. Οφείλει, βεβαίως, να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο (όχι με πεντάρες, ας είμαστε ρεαλιστές, αλλά με ανεβασμένη ενέργεια) μέχρι το φινάλε. Και να κάνει τους «εξυγιαντές» να… τρέμουν.

Διαβάστε επίσης