Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ατρόμητος: «Κάτι παραπάνω από προκλητική η συμπεριφορά του Παπαδόπουλου και του εργαλείου Παπαπέτρου»

Ατρόμητος: «Κάτι παραπάνω από προκλητική η συμπεριφορά του Παπαδόπουλου και του εργαλείου Παπαπέτρου»
Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 - 01:03

«Χειρουργείο» στην «Οπαπαρίνα» από τον Παπαδόπουλο, στο ΑΕΚ-Ατρόμητος για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Με τον Ατρόμητο να βγάζει ανακοίνωση, χαρακτηρίζοντας κάτι παραπάνω από προκλητική τη συμπεριφορά των Παπαδόπουλου και Παπαπέτρου!

Η ανακοίνωση των Περιστεριωτών: «1. Δεν υπάρχει κανένα οφσάιντ, στο γκολ που ακυρώνεται στον Έρλινγκμαρκ στο 77'. Κανείς δεν έχει καταλάβει που είναι εκτεθειμένος ο Έρλινγκμαρκ και αν υπάρχει κάποιος που να μην καλύπτεται είναι ο Τσακμάκης που δεν έχει καμία συμμετοχή στη φάση.

  1. Στο δεύτερο πέναλτι που κερδίζει η ΑΕΚ, έχει προηγηθεί ξεκάθαρο χέρι του Ζίνι. Είναι δεδομένο αυτό από τη φορά που παίρνει η μπάλα στη συγκεκριμένη φάση.
  2. Όλη η συμπεριφορά του Παπαδόπουλου και του εργαλείου Παπαπετρου είναι κάτι παραπάνω από προκλητική! Καμία δικαιοσύνη στον τρόπο σφυριγματων στις δύο ομάδες. Καμία! Ο Παπαπέτρου προσπαθούσε από το VAR στο πρώτο ημίχρονο να βρει παράβαση του Κεσχρίντα σε ξεκάθαρο φάουλ σε εναέρια διεκδίκηση και αγκωνια.
  3. Για τον δεύτερο βοηθό, είναι απίστευτο το γεγονός ότι πρώτα βλέπει οφσάιντ στη φάση του Έρλινγκμαρκ και δεύτερον βλέπει και οφσάιντ στη φάση του πέναλτι του Αντζιέλσκι. Προφανώς είχε μεγάλη αγωνία μην στραβώσει το οτιδήποτε.
  4. Αποκορύφωμα. Φάουλ έξω από την περιοχή στην τελευταία φάση του αγώνα και ο Παπαδόπουλος από την αγωνία του σφυρίζει τη λήξη του αγώνα».

Διαβάστε επίσης