Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και τώρα… Μπάτσκα Τόπολα!

Και τώρα… Μπάτσκα Τόπολα!
Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2023 - 13:35

Ο Ολυμπιακός ήθελε πάση θυσία να περάσει αλώβητος από τα Γιάννενα στο ματς με τον ΠΑΣ, κάτι το οποίο κατάφερε, παίρνοντας στο ρελαντί το τρίποντο (3-0).

Ο Θρύλος επέστρεψε στην κανονικότητα, βρισκόμενος στην κορυφή και με διαφορά και πλέον άπαντες κοιτάζουν το επόμενο πολύ μεγάλο ματς, αυτό της Πέμπτης (5/10) κόντρα στην Μπάτσκα Τόπολα, στη Σερβία, για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Εuropa League.

Εκεί κρίνεται σε μεγάλο βαθμό η διαδρομή του Ολυμπιακού σε αυτό τον όμιλο. Γιατί με νίκη επί της Μπάτσκα Τόπολα, ρεφάρει σε ένα βαθμό την εντός έδρας ήττα του από την Φράιμπουργκ και γίνεται φαβορί -στη χειρότερη- για την κατάληψη της τρίτης θέσης που οδηγεί στο Conference League.

Ο Ολυμπιακός πατάει καλά και το σημαντικότερο είναι πως έχει περιθώρια βελτίωσης. Ο Μαρτίνεθ, αυτή τη στιγμή εστιάζει σε αυτό το ματς έτσι, εκεί κάνει όλα του τα πλάνα και περιμένει να δει τις τελευταίες προπονήσεις, ώστε να αποφασίσει και πως θα παραταχθεί κόντρα στη σερβική ομάδα. Η Μπάτσκα Τόπολα δείχνει μια δυναμική, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να την υποτιμήθει. Με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα, ο Θρύλος μπορεί να φύγει νικητής από την Σερβία.

Διαβάστε επίσης